VRAM kullanımını kısıtlıyor sebebini bilmiyorum bilenler yazarsa sevinirim fakat aklıma oyun yapımcılarının optimize etmekle üşendikleri geliyor. Gerçi adamlar oyunun dosya boyutunu bile küçültmüyorlar dosya sıkıştırma konusunda ne kadar üşengeç olduklarının kanıtı. Bu gidişatla önümüzdeki 10 sene içine 1TB CoD görürseniz şaşırmayın.
Önceki oyunlardan çok çok daha düşük boyutta bu arada. İlk oyun Warzone ile birlikte 160 GB. Mwıı ise tüm modlar dahil 65 GB sadece. Gayet de küçültmüşler boyutu.
Teşekkürlür. Bir de bende rtx 3060 laptop var hangi ayarı yaparsam yapayım vram 6000 in üzerinde oluyor nasıl çözebilirim?VRAM kullanımını kısıtlayabiliyorsunuz o ayar sayesinde. Default olarak 85 ayarlıyor bu da demek oluyor ki VRAM'in maksimum %85'ini kullanabilir.
Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Sağ altta vram kullanımını gösteriyor ancak o çoğu zaman tahmini oluyor, onun üstüne de çıkabiliyor kullanım.Teşekkürlür. Bir de bende rtx 3060 laptop var hangi ayarı yaparsam yapayım vram 6000 in üzerinde oluyor nasıl çözebilirim?
low high normal ayarlarını denedim. Bi ara 2000 e kadar düşürmüştüm ayarlara gir çık yaptım yine 7000 civarı oldu hiçbir ayarı değiştirmedim.Şimdi steamden indirmeyi deniyorum.Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Sağ altta vram kullanımını gösteriyor ancak o çoğu zaman tahmini oluyor, onun üstüne de çıkabiliyor kullanım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.