Call of Duty Warzone 3.0 sürekli shader indiriyor

yigit_chann

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Call of Duty Warzone da her oyuna girişimde resimdeki gibi "shaders pre-loadıng" yazıyor. Ve her zaman 0 da kilitleniyor sonra çık gir yapınca indirmeye devam ediyor. Sıfırdayken bir oyuna girince oyun tamamen donuyor ve shaderlarla ilgili bir hata üstte kırmızı şekilde beliriyor. Tekrar çık gir yapıp inmesini beklediğim de sorunsuz oynuyorum ama oyunu kapattım. Tekrar girdiğimde tekrar aynı durum tekrar shaderları indiriyor ve 0'da takılıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-09-11_193034955.png
    resim_2024-09-11_193034955.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarını çok kez değiştiriyorsan değiştirme. Sabit ayar da kal, shaderları restart ayarı var ona basıp oyunu yeniden başlat tekrar yüklesin. Baktın olmadı oyun dosyalarının içinde shadercache dosyası var içindeki dosyaları sil tekrar yüklesin shaderları.

Merhaba. Call of Duty Warzone da her oyuna girişimde resimdeki gibi "shaders pre-loadıng" yazıyor. Ve her zaman 0 da kilitleniyor sonra çık gir yapınca indirmeye devam ediyor. Sıfırdayken bir oyuna girince oyun tamamen donuyor ve shaderlarla ilgili bir hata üstte kırmızı şekilde beliriyor. Tekrar çık gir yapıp inmesini beklediğim de sorunsuz oynuyorum ama oyunu kapattım. Tekrar girdiğimde tekrar aynı durum tekrar shaderları indiriyor ve 0'da takılıyor.

Grafik ayarlarında download limit ayarını kapadın mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı