Call of Duty Warzone güncelleme sorunu

jakoles

Centipat
Bugün yeni gelen güncellemede oyunu güncellemiyor. Steam'e giriyorum orada oyunu 6 MB hızda indiriyor.Battle.net de ise 200KB indiriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet önceki güncellemede ben de böyle bir problem yaşadım. Çözmek için VPN kullanmayı deneyebilirsin. Hiç olmazsa 1.5-2MB civarına çıkıyor. Region değiştirince de biraz düzeliyor ama yine internet hızının yarısından daha az hızda indiriyor.

Bugün yeni gelen güncellemede oyunu güncellemiyor. Steam'e giriyorum orada oyunu 6 MB hızda indiriyor.Battle.net de ise 200KB indiriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

bunun çözümü şu şekilde : güncellemeye başladığında "pause" a basın, sonra pause'un yanındaki ayar sekmesine tıklayıp indirme hızını "100kbps" ayarlayın. Ardından indirmeye devam ettirin, hız yaklaşık 100kpbs hıza yaklaştığında pause'lamadan ayarlar sekmesine tekrar girin ve hız limitlerini "0" olarak tuşlayıp "done" deyin. sorun bu şekilde çözülüyor. Belirli aralıklarla yaparsanız sağlıklı olur. (belirli aralık : hız 100kbps'lere düştüğünde)

bunun çözümü şu şekilde : güncellemeye başladığında "pause" a basın, sonra pause'un yanındaki ayar sekmesine tıklayıp indirme hızını "100kbps" ayarlayın. Ardından indirmeye devam ettirin, hız yaklaşık 100kpbs hıza yaklaştığında pause'lamadan ayarlar sekmesine tekrar girin ve hız limitlerini "0" olarak tuşlayıp "done" deyin. sorun bu şekilde çözülüyor. Belirli aralıklarla yaparsanız sağlıklı olur. (belirli aralık : hız 100kbps'lere düştüğünde)
VPN indirip Canada'ya bağlanmak yetiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı