Kötü olmuş o ya. Koskoca Call Of Duty serisi nereye düştü böyleHayır hocam. Sadece battle royale modu var.
Hocam oyun zaten beleş. Cod'un düştüğü bir yer yok. Adamlar milyonlarca dolar hatta milyarlarca dolar kazanıyor sadece şu seriden. Düştükleri yer yok yaniKötü olmuş o ya. Koskoca Call Of Duty serisi nereye düştü böyle
en azından hikaye modunu ayrı satsalarmış.Hayır yok. Sadece Battle Royal var.
Hocam oyun zaten beleş. Cod'un düştüğü bir yer yok.
Modern Warfare 2'nin hikayesi var fakat paralı hocam. Oyunu satın alırsanız erişebiliyorsunuz.Kötü olmuş o ya. Koskoca Call Of Duty serisi nereye düştü böyle
O zaman oyuncular bunu sevmezdi. Satamazlardı. Zaten onlarca hikayesi olan CoD oyunu var. Neden Warzone'da hikaye modu istediniz ki?en azından hikaye modunu ayrı satsalarmış.
Hocam ben çoğu cod oyununu bitirdim o yüzden yeni cod oyunu bekliyorum bu yüzden hikaye modu olmasını isterdimO zaman oyuncular bunu sevmezdi. Satamazlardı. Zaten onlarca hikayesi olan CoD oyunu var. Neden Warzone'da hikaye modu istediniz ki?
Yeni çıkan oyunda hikaye var hocam. Ama fiyatı tuzlu.Hocam ben çoğu cod oyununu bitirdim o yüzden yeni cod oyunu bekliyorum bu yüzden hikaye modu olmasını isterdim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.