Call Of Duty Warzone Hilecileri Konsollara Yöneliyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Call Of Duty Warzone

Uzun zamandır hilecilerin istilası altında olan Call Of Duty Warzone, konsollarda da aynı kaderi yaşayabilir. Call Of Duty Warzone topluğunun oyun çıktığından beri muzdarip olduğu hileciler etkisini artırmaya devam ediyor. Her sezon farklı bir hile türüyle oyuncuların keyfini kaçıran bu durumun son birkaç haftadır konsollarda da yaşandığı belirtildi. Hile karşıtı sosyal medya kullanıcılarının yayınladığı paylaşımlarda […]

Devamı: Call Of Duty Warzone Hilecileri Konsollara Yöneliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Konsolda benim bildiğim kadarıyla kumandaya takılan hardwire cihazlar mevcut.
BF1'in durumu çok üzüyor beni. Her lobide bir hileci var, şaka gibi. Oyunu sırf hileciler bitiriyorlar yemin ederim yoksa 5 yılı daha var BF1'in....
Bf1 biteli çok oldu. Adam alıyor tanklardan birini, açıyor wallhack, uzağına bile yaklaşamıyorsun 200/0 yapan çok.

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum. Hile kullanarak oyunu kazanmak nasıl bir zevk veriyor. Diğer oyunlarda da para hilesi vs. yapmak hoşuma gitmiyor.
Hadi tek başına neyse de bunlara çok iyi bir engelleyici sistem lazım. Uyuz tipler işte.

Call Of Duty Warzone

Uzun zamandır hilecilerin istilası altında olan Call of Duty Warzone, konsollarda da aynı kaderi yaşayabilir. Call of Duty Warzone topluğunun oyun çıktığından beri muzdarip olduğu hileciler etkisini artırmaya devam ediyor. Her sezon farklı bir hile türüyle oyuncuların keyfini kaçıran bu durumun son birkaç haftadır konsollarda da yaşandığı belirtildi. Hile karşıtı sosyal medya kullanıcılarının yayınladığı paylaşımlarda […]

Devamı: Call Of Duty Warzone Hilecileri Konsollara Yöneliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bende diyorum dandik DS4 ile herifler nasıl dönerek bana vuruyor diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı