Call of Duty Warzone nasıl oynanır?

Krynx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda bir PC topladım ve uzun zamandır hayalim olan Warzone indirdim ancak oyun biraz karışık. Bana oyunu biraz bilen birisi yardım edebilir mi? Örneğin silahları nasıl açacağım veya nasıl yükselteceğim?

Merhaba yakın zamanda bir PC topladım ve uzun zamandır hayalim olan Warzone indirdim ancak oyun biraz karışık. Bana oyunu biraz bilen birisi yardım edebilir mi? Örneğin silahları nasıl açacağım veya nasıl yükselteceğim?

Hocam Warzone DC Discord'una girip oradan daha iyi yardım alın. Odalara girin, yeni başlayanlarla oynayın. Silahları açmak için Armor'ye eklemeniz lazım şu anda meta olarak dtir30 ve static SMG var. Battle Pass'te 20 token ile açarsın veya Xbox'dan Game Pass al birisi sana zombiden atsın rica et. Bir de en önemlisi loudness equalization açın.

usta hala sorun yaşıyorsan discorddan ulaş az çok öğretirim sana en azından 5-10 adam vurursun

lv3i_on_online

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı