Çözüm Call of Duty Warzone "SERVER DISCONNECTED"

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Exinie

Kilopat
Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
3.818
Çözümler
29
Oyunu kurduktan sonra Windows 10'u tekrar kurmam gerekmişti ondan sonra oyuna girerken bu hatayı alıp duruyordum. Yarım saat uğraş sonucu NVIDIA GeForce Experience yüklemediğimi fark ettim ve yükledim. Yükledikten sonra oyun açılınca NVIDIA GeForce Experience'dan uyarı geldi bende okumadan "Evet" dedim ve oyun açıldı. Çözümü paylaşmak istedim bu hatayı alan başka arkadaşlar için. Bir de son sürüm sürücü kullandığınızdan emin olun.

unknown.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Here are the ports to forward for Call of Duty: Warzone - PC:

TCP Ports:3074,27014-27050
UDP Ports:3074,3478,4379-4380,27000-27031,27036
upnp yi kapatın
bende bu şekilde işe yaradı şuanlık sorun yok
Aynı sorun bana da oyun içinde iki kez oldu GeForce Experience ile bir alakası yok, internetten baktığımda port açma falan önermişler ama AAA bir oyunda böyle bir şey olması saçmalık gerçekten. En son oynadığımda oyunda 3 kişi kala aynı hatayı tekrar alıp oyundan atılınca direkt oyunu ve Blizzard'ı sildim.

Bende sildim oyunu. Arkadaşlara da tavsiyemdir.
 
Arkadaşlar oyunu açıyorum checking for updates yazısından sonra sinematik kısmında ekran yeşil oluyor ekranın üstü altı siyah sinematik gösterilen kısım yeşil. Donmuyor oyun mouse hareket ediyor ama hiç bir işlemde yapılmıyor
 
Arkadaşlar deliricem. Yeni yükledim aynı hatayı alıp duruyorum. İlk windows defender firewall'dan sanıp oraya gittim, giden kurallarda COD MW'ye izin verin demişlerdi. Ama "giden kuralları" bölümünde cod'u bulamadım ben de kendim oluşturdum, her şeye izin verdim ama olmadı. Modem Huawei, upnp için girdiğimde direkt bir disable butonu bulamadım, onun yerine var olan port yönlendirme "rule"larını sildim. Ardından modemi ve laptopu kapatıp açtım, ama olmadı. sonra Nvidia experience'i açıp sürücüleri güncelledim. Yine olmadı. Neyi yanlış yapıyorum biri bana söylesin lütfen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı