Call of Duty: Warzone'da packet loss sorunu

• Konuyu başlatan rofl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.119
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
1593961516948.png

Ne yaparsam yapayım olmadı, düzelmedi. Port bile verdim öneriler yüzünden ve o da işe yaramadı. Sonunda Pingplotter programını kurarak bir detaylı inceleme yaptım. Görüldüğü üzere anlık paket kaybı artışlarına göre oyunum cidden oynanmaz hâle geliyor. Activision'un sitesine uyguladım testi. Multiplayer'da hiç böyle bir sorun yokken neden Warzone'da oyunumu etki edecek derecede etki ediyor? Oran artışlarına göre oyunda drop yiyorum ve sinirimi bozuyor.
Bilen birisi nasıl davranacağımı söyleyebilir mi? Oyunu cidden oynamak istiyorum fakat olmuyor.
Hatta örnek olarak ne yaşadığımı videoyla bırakıyorum:

Son düzenleme:
internet servis sağlayıcın kim hocam ? aynı sorunu hiçbir şekilde çözemiyorum. sadece warzone'da var bu sıkıntı. dediğin gibi multiplayerda yok. herşeyi denedim internette bulunan tüm çözümleri denedim. exitlag bile kullandım ama artık exitlag'da kullanılamaz hale geldi çünkü packet loss sorununu çözüyor ancak bu sefer latency artıyor ve sürekli oynuyor sabit kalmıyor. son büyük güncelleme sonrası 3 gün düzeldi kendi kendine mükemmel bir şekilde oynuyordum oyunu ancak dün yine bozuldu. aşırı sinir bozucu bir durum.

internet servis sağlayıcın kim hocam ? aynı sorunu hiçbir şekilde çözemiyorum. sadece warzone'da var bu sıkıntı. dediğin gibi multiplayerda yok. herşeyi denedim internette bulunan tüm çözümleri denedim. exitlag bile kullandım ama artık exitlag'da kullanılamaz hale geldi çünkü packet loss sorununu çözüyor ancak bu sefer latency artıyor ve sürekli oynuyor sabit kalmıyor. son büyük güncelleme sonrası 3 gün düzeldi kendi kendine mükemmel bir şekilde oynuyordum oyunu ancak dün yine bozuldu. aşırı sinir bozucu bir durum.
Hocam TTNET kullanıyorum. Şikâyet bile edemiyorum. Teknik desteğe ulaşamıyorum. Ss atmam gerektiği için telefonla da arayasım yok. Şikayetvar'a yazdım ama geri dönüş şansı yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?

superonline kullanıyorum ben. bu sorun ama isp ile alakalı değil çok garip bir sorun bu. redditte okuyorum çok insanda var aynı sıkıntı ve çözemiyorlar. herkes yazmış mid season update ile düzelmişti yine başladı diye. aynı evin içinde kardeşimde yok farklı bir pc oynayabiliyor ama bende var. gerçekten çok ilginç.

superonline kullanıyorum ben. bu sorun ama isp ile alakalı değil çok garip bir sorun bu. redditte okuyorum çok insanda var aynı sıkıntı ve çözemiyorlar. herkes yazmış mid season update ile düzelmişti yine başladı diye. aynı evin içinde kardeşimde yok farklı bir pc oynayabiliyor ama bende var. gerçekten çok ilginç.
4 ay önce falan hiçbir sorun yoktu. Sonradan yeniden başladım ve bu sorun olmaya başladı. İğrenç bir şey. Herkeste olsa neyse diyeceğim ama sadece belirli kişilerde olması çözümünün sanki gözümüzün olduğunu gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı