Çözüldü Call to undefined method CI_Loader::hit() hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nolonger

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2021
Mesajlar
153
Merhabalar.
Şöyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilecek var mı?

hata.JPG
kod.JPG
 
Tanımsız bir yöntemi çağırmaya çalışmışsın. Öncelikle sınıfı tanıtmayı denedin mi? Aynı dosyada sınıf tanıtma gereksinimi bulunuyor mu bilmiyorum fakat deneyebilirsin. Eğer yine olmazsa bir yerde eksik olabilir.

Sorunu çoktan çözdüm ama yine de teşekkür ederim bu arada bir şey soracağım GTA 4 indirdim bugün oyunu açıyorum ama açtığım gibi kapanıyor neden kaynaklı olabilir?
 
Sorunu çoktan çözdüm ama yine de teşekkür ederim bu arada bir şey soracağım GTA 4 indirdim bugün oyunu açıyorum ama açtığım gibi kapanıyor neden kaynaklı olabilir?
Sorunun kaynağı eksik bir kayıttan dolayı olabilir. Eğer GTA 4'ün bazı dosyaları veya girdileri eksik ise böyle bir sorun yaşanabiliyor. Benimkinde bu sorunun yaşanmasının sebebi Regedit kayıtlarının eksik olmasıydı. Bu kayıtları kontrol etmelisin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı