Cam Mouse pad almaya gerek var mı?

Kablosuz olmasına gerek yok kablolu da kullanırım hafif olmasını istiyorum sadece.

Kablosuz olmasına gerek yok kablolu da kullanırım hafif olmasını istiyorum sadece.

Darmoshark M3 hoşuma gitti aslında güzel ve sade bir tasarımı var çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için.

Darmoshark M3 hoşuma gitti aslında güzel ve sade bir tasarımı var çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için.

Tasarımdan ziyade mouse dış yapısı pütürlü mü yoksa daha pürüzsüz mü hangisi size daha uygun, ve tutuş olarak hangisi size daha uygun ona bakın hocam. Şu anki mouseunuzla kıyaslama yapmak için.
eloshapes.com
Ve bütçe arttırabilirseniz Lamzu Atlantis, Lamzu Atlantis mini hangisi daha uygunsa elinize bu fareyi önerebilirim.

Düz olanları daha fazla seviyorum.
Onların adını duymuştum ama zaten profesyonel bir oyuncu olmadığım için+3000TL'ye gerek olmadığını düşünüyorum sizin fikriniz nedir?

Düz olanları daha fazla seviyorum.
Onların adını duymuştum ama zaten profesyonel bir oyuncu olmadığım için+3000TL'ye gerek olmadığını düşünüyorum sizin fikriniz nedir?

Siz bilirsiniz keyif için alınabilir imkan varsa yoksa illa Lamzu olacak diye bir kaide yok Darmoshark M3 çok kaliteli en iyi sensörlerden birine sahip eğer şekli uyduysa alabilirsiniz.

Siz bilirsiniz keyif için alınabilir imkan varsa yoksa illa Lamzu olacak diye bir kaide yok Darmoshark M3 çok kaliteli en iyi sensörlerden birine sahip eğer şekli uyduysa alabilirsiniz.

Teşekkürler.

Herkese selam sorum basit şu an SS QCK+ kullanıyorum ve çok memnun olduğum söylenemez. Biraz araştırma sonucu cam mousepadleri gördüm. Kullanan veya deneyimleyen arkadaşlar var mı?

Cam ile rahat edeceğinizi sanmıyorum. QCK hızından şikayetçiyseniz Klasse Longteng alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…