Cam Mouse pad almaya gerek var mı?

Cam mousepadda kullandım, uzun yıllar QCK+ kullandım ve Aqua Control 2 kullanıyorum, ve premium padleride deneyimledim bence imkan varsa tabii ki premium bir pad almak mantıklı ama QCK+ yeterli olur hem aynı zamanda fiyat performans bozulunca yapısı gidip bir daha alabiliyosun ama premium padde zamanla yapısı değişiyor fakat gidip tak diye bir daha alamayacaksan bence almak mantıksız hani onu almak bence sadece bu işten çok güzel para kazanıyorsan olabilir.

Kablosuz ve hafif mouse mu düşünüyosunuz?

Kablosuz olmasına gerek yok kablolu da kullanırım hafif olmasını istiyorum sadece.

Kablosuz olmasına gerek yok kablolu da kullanırım hafif olmasını istiyorum sadece.

Darmoshark M3 hoşuma gitti aslında güzel ve sade bir tasarımı var çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için.

Darmoshark M3 hoşuma gitti aslında güzel ve sade bir tasarımı var çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için.

Tasarımdan ziyade mouse dış yapısı pütürlü mü yoksa daha pürüzsüz mü hangisi size daha uygun, ve tutuş olarak hangisi size daha uygun ona bakın hocam. Şu anki mouseunuzla kıyaslama yapmak için.
eloshapes.com
Ve bütçe arttırabilirseniz Lamzu Atlantis, Lamzu Atlantis mini hangisi daha uygunsa elinize bu fareyi önerebilirim.

Tasarımdan ziyade mouse dış yapısı pütürlü mü yoksa daha pürüzsüz mü hangisi size daha uygun, ve tutuş olarak hangisi size daha uygun ona bakın hocam. Şu anki mouseunuzla kıyaslama yapmak için.
eloshapes.com
Ve bütçe arttırabilirseniz Lamzu Atlantis, Lamzu Atlantis mini hangisi daha uygunsa elinize bu fareyi önerebilirim.

Düz olanları daha fazla seviyorum.
Onların adını duymuştum ama zaten profesyonel bir oyuncu olmadığım için+3000TL'ye gerek olmadığını düşünüyorum sizin fikriniz nedir?

Düz olanları daha fazla seviyorum.
Onların adını duymuştum ama zaten profesyonel bir oyuncu olmadığım için+3000TL'ye gerek olmadığını düşünüyorum sizin fikriniz nedir?

Siz bilirsiniz keyif için alınabilir imkan varsa yoksa illa Lamzu olacak diye bir kaide yok Darmoshark M3 çok kaliteli en iyi sensörlerden birine sahip eğer şekli uyduysa alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı