Cam mouse pad kullananlar var mı?

taypSi

Zeptopat
Daha fazla  
Bir aralar alüminyum mouse padler gibi geçici bir moda mı yoksa gerçekten kullanıp da memnun olan var mı?
Kumaş mouse padlerin toz tutmasından, zamanla yıpranmasından ve elimi, bileğimi, kolumun bir kısmını terletmesinden sıkıldım artık. Fiyatlar da her gün ayrı fırlıyor zaten.
Cam mouse pad buna kesin çözüm gibi duruyor kullanıp da deneyimlerini aktarabilecek var mı?
Her türlü FPS oyununa gider mi? Fareyi kaldırmadan kullananlardanım.

Kullanmadım fakat araştırdığım kadarıyla dediğiniz sorunlara kesin çözüm olacak bir ürün. Uzun kullanım sonrasında da herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum

Nemli mikrofiber bezle silmek yeterli diyorlar, hangi ebatta tercih etmek lazım hangi modeli acaba? Skypad 3.0 ve Pulsar superglide modellerini düşünüyorum, wraithin kendi mousepadi için bilemiyorum değmez sanki o paraya. Ne dersiniz?

Yani cam mouse padlerin diğerlerine göre aşırı hızlı olması dışında gayet kaliteli padlar.

Mouseu kaldırmadan oynadığım için benim için gayet mantıklı seçim o zaman, siz kullandınız mı? Önerebileceğiniz ebat model var mı?

Mouseu kaldırmadan oynadığım için benim için gayet mantıklı seçim o zaman, siz kullandınız mı? Önerebileceğiniz ebat model var mı?
40X45 50X45 gibi ebatlar gayet yeterli, kullanmadım ama alışması zor yine de güzel mousepadlar. Dediğiniz Mouse padlerin hepsi güzeldir.

Merhaba, "Fareyi kaldırmadan kullananlardanım." derken cam mousepadde mouse'u kaldırınca bir problem mi oluyor? Bende almaya niyetliyimde bilmediğimden soruyorum.

Fareyi bazısı yere vuruyor ya indirirken ondan yazmıştım. Camdan vazgeçer gibiyim hem fiyat hem de çok hızlı olmasından.

Konunun üstünden bir yıldan fazla zaman geçmiş. Speed ve control'un ne kadar fazla ne kadar az olması gerekiyor bilmiyorum sanırım kişiye göre değişen bir durum. Deneyip hangisi daha uygun görmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı