Çamaşır kuruturken yayılan nem bilgisayara zarar verir mi?

Evde keyfinden kurutmuyordur insanlar, dışarısı buz gibi olduğu için çamaşırların kuruyacağını düşünüyor musunuz gerçekten? Arada zahmet edip camları açıp havalandırın yeter.

@didierdrogba_legend11 Ailenizi bu konuda bilimsel kanıtlar göstererek bilgilendirin. Nem, rutubet vs bunlar insan ömrünü kısaltmaktadır. Bir çamaşırdan ne olacak demeyin. Hâla sizi dinlemezlerse her gün evin iyice havalandırılması lazım.
Dinlemiyorlar, inanmıyorlar, havalandırmaya da izin vermiyorlar.
Evde keyfinden kurutmuyordur insanlar, dışarısı buz gibi olduğu için çamaşırların kuruyacağını düşünüyor musunuz? Arada zahmet edip camları açıp havalandırın yeter.
Sıkıntı şu ki camı açıp havalandırmaya da izin vermiyorlar. Çok garip bir ev burası. Sağlam giren deliriri.
İzmir de sahil kenarında yaşıyorum sıkıntı yok. Gitar tellerim bile 1 günde küfleniyor şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım bilgisayar konusunda ısınınca nemin bir önemi kalmıyor.
Bir problem daha şu ki Erzincan gibi kışı çok sert bir şehirde kombi çok çok az yakılıyor evde. Isınma da problem. Sıcak olur demişsiniz ya, o da yok. Büyük kabanla uyuyorum evde.

Dinlemiyorlar, inanmıyorlar, havalandırmaya da izin vermiyorlar.

Sıkıntı şu ki camı açıp havalandırmaya da izin vermiyorlar. Çok garip bir ev burası. Sağlam giren deliriri.

Bir problem daha şu ki Erzincan gibi kışı çok sert bir şehirde kombi çok çok az yakılıyor evde. Isınma da problem. Sıcak olur demişsiniz ya, o da yok. Büyük kabanla uyuyorum evde.
Yok dostum kast ettiğim şu sistem ısınınca nem oranı düşüyor, benim dizüstü ıslak olduğu oluyordu kışın sıkıntı olmazdı.
Dostum ben ıslak havluyu içeride tutmuyorum tavanlar simsiyah oluyor sonra. Hasta eder adamı rutubet aman dikkat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı