Çamaşır makinesı önerisi

Onur Haha Atan

Hectopat
Katılım
19 Mart 2018
Mesajlar
204
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
22 yıldır kullandığımız çamaşır makinemıza artık tamir masrafı yapmak istemiyoruz. Önereceğiniz uzun vadeli sıkıntı çıkarmayacak iş görecek aile tipi çamaşır makinesı var mı? Mümkün mertebe düşük bütçeli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Annen, kız kardeşin, eşin... Artık her kimse ve temizliğe önem veriyorsa asla alacağın makineden memnun kalmazsın. Yaptırabiliyorsan yaptır, çok uçuk fiyata satılan Miele bile alsan sonuç değişmez.
 
Ben Vestel çamaşır makinesi almış, çamaşırları temiz yıkamadığı için firmayı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmiş ve sonucunda benim talebim olan "merkez servis makineyi incelesin" diyen Tüketici Hakem Heyetinin benim talebimle paralel olan kararıyla haklı çıkmış olmama rağmen Vestel firması bu kararı uygulamamıştır. Müşteri hizmetleri ve yetkili servisi de tüketiciyi yalancı çıkarmak için binbir takla atıyorlar bilginiz olsun. Sonuç olarak sorunlu makineyle ortada kalıyorsunuz.
 
merhaba tecrübeli birinden bilgi almak istersen vestel asla alma. ne makinası güzel ne de servisi. çok uzun süre arçelik kullandık eskiyince fiyatı iyi diye vestel aldık almaz olaydık aldığımızdan beri sürekli servis çağırdık garantisi bitene kadar değişim yapmak istemediler süreli oyaladılar raporlara aynı arıza gözükmesin diye hep farklı sorun yazılmış hep parça değişti tamir edildi.garanti bitince de aynı arıza tekrarlayınca attım çöpe 5 senelik makinaydı. arçelik iyidir ama pahalıdır. şuan samsung aldım 9/6 kurutmalı. gayet memnunum daha en ufak bir sıkıntısı olmadı. tek sorunu şu ilk 1 ay kauçuk kokusu ağır basıyor hemen bu ne lan deme devam et kullanmaya 1 aya gider kokusu. kurutması da gayet iyi yıkaması da gözük kapalı alabilirsin
 
Olabilir. Bizde Media Markt'den Vestel Akıllı TT 9614 makine almıştık, alt model göndermişlerdi. Servis makineyi açıp kurulumu gerçekleştirirken yanlış model olduğunu fark edip kurulumu iptal etti. Sonrasında hediye çeki teklif etmişlerdi. Bizde kabul etmedik. Makineyi alıp istediğimiz model olan TT 9614 makinemizi getirmişlerdi. Biz makineyi 4 senedir kullanıyoruz bu zamana kadar bir kez arıza verdi, o da geçen sene su dengesiz gittiği için bir parçası bozulmuş 250 TL'ye servis gelip değiştirdi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı