Çamaşır makinesi su akıttı ve yanık kokusu geldi

Keinca

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

Altus AL-7100 D a+++ 7 kg 1000 devir çamaşır makinesine sahibim dün altından su akıtmaya başladı ve sıkma yaparken banyoyu yanık kokusu ve dumanlar sardı, özel bir servis çağırdım tamburunda sıkıntı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi 4.5k fiyat verdi. Tamir ettirsek makine dikiş tutar mı? Ya da sıfır bir makine mi alsak maksimum 20k bütçem var biraz araştırdım şu modelleri önerilen olarak gördüm.

Makinemi tamir mi ettirmeliyim ya da başka bir makine mi almalıyım? Bu arada altusu alalı tam olarak 4 yıl oldu.

@Blue19071907 @Promethea yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,

Altus AL-7100 D a+++ 7 kg 1000 devir çamaşır makinesine sahibim dün altından su akıtmaya başladı ve sıkma yaparken banyoyu yanık kokusu ve dumanlar sardı, özel bir servis çağırdım tamburunda sıkıntı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi 4.5k fiyat verdi. Tamir ettirsek makine dikiş tutar mı? Ya da sıfır bir makine mi alsak maksimum 20k bütçem var biraz araştırdım şu modelleri önerilen olarak gördüm.

Makinemi tamir mi ettirmeliyim ya da başka bir makine mi almalıyım? Bu arada altusu alalı tam olarak 4 yıl oldu.

@Blue19071907 @Promethea yardımcı olabilir misiniz?

Tamir olur ancak ileride sıkıntı çıkarması muhtemeldir. Bosch çamaşır makinelerine bakabilirsiniz.

Bence tamir ettirin arada çünkü ciddi fark var. Yeni makina almaya kararlı iseniz Siemens-Bosch-Electrolux öncelik olsun.

Çamaşır ve bulaşık makinasında önceliğim Siemens modelleridir ancak attığınız linkteki Electrolux (tek kalmış sanırım) fiyat olarka çok iyi duruyor. Almaya kararlı iseniz bitmeden alın hemen. Ben olsam tamir ettirirdim arada ciddi fark var yani burada size kalmış.

Makina kaç yıllık sizin?? Eğer bayadır sizinle ise tamir ettirmeyin yenisini alın

Bence tamir ettirin arada çünkü ciddi fark var. Yeni makina almaya kararlı iseniz Siemens-Bosch-Electrolux öncelik olsun.

Çamaşır ve bulaşık makinasında önceliğim Siemens modelleridir ancak attığınız linkteki Electrolux (tek kalmış sanırım) fiyat olarka çok iyi duruyor. Almaya kararlı iseniz bitmeden alın hemen. Ben olsam tamir ettirirdim arada ciddi fark var yani burada size kalmış.

Makina kaç yıllık sizin?? Eğer bayadır sizinle ise tamir ettirmeyin yenisini alın
Makine 4 yıllık hocam

Sadece tambur kaynakli olmayabilir su akintısı.
Yetkili servis cagır onlar baksın birde.
Ayrica 7 kg altus bir makine icin 5k tambur degisimi fazla para.
12 k daha koyup o 3 markadan birini alirdim.
Diyelim ki sadece tambur sorunu takacaga parca orjinal mi sana ne kdr garanti veriyor.
Usta iyi mi ? 6 ay sonra elinde kalirsa 5k cope gider

Sadece tambur kaynakli olmayabilir su akintısı.
Yetkili servis cagır onlar baksın birde.
Ayrica 7 kg altus bir makine icin 5k tambur degisimi fazla para.
12 k daha koyup o 3 markadan birini alirdim.
Diyelim ki sadece tambur sorunu takacaga parca orjinal mi sana ne kdr garanti veriyor.
Usta iyi mi ? 6 ay sonra elinde kalirsa 5k cope gider
Sorunu tam olarak bilmediğim için ben tamir ettirir ise daha uzun götürür diye dedim. 4 yıllık makina diye 4 yıl sonra sıfırdan makina alınır mı bilemedim. Dediğiniz gibi tambur kaynaklı mı başka arızası da var m öğrenmek gerek.

Tambur olayı sıkınti kullanacagı tambur kalitesi montajı cok onemli.
Saglam bir marka olsa degistir derdim.
5k altus icin fazla geliyor bana.
Ayrica su akintisini bir cok nedenden olabilir detarjan bolmesi su gideri vs

Tambur olayı sıkınti kullanacagı tambur kalitesi montajı cok onemli.
Saglam bir marka olsa degistir derdim.
5k altus icin fazla geliyor bana.
Ayrica su akintisini bir cok nedenden olabilir detarjan bolmesi su gideri vs
Aynen illa tambur mu bilemedim ben de. Basit bir arıza ise 5k verilip devam etsin diye düşündüm 4 yıllık makina sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı