Çamaşır makinesi ve kurutma makinesi önerisi

Daha fazla  
İyi günler, çamaşır makinesi ve kurutma makinesi almayı düşünüyorum çok uçuk olmadan. Şu iki makineyi buldum, kullanan var mı veya daha iyisini önerebilecek? Teşekkürler.

İyi günler, çamaşır makinesi ve kurutma makinesi almayı düşünüyorum çok uçuk olmadan. Şu iki makineyi buldum, kullanan var mı veya daha iyisini önerebilecek? Teşekkürler.

Butcenize bagli olarak Bosch veya Siemens tercih etmenizi oneririm, butce sorunum yok derseniz bu isin lideri Miele.

Butcenize bagli olarak Bosch veya Siemens tercih etmenizi oneririm, butce sorunum yok derseniz bu isin lideri Miele.
bosch veya siemensten öneriniz neler olur

KM 800 modelini kullanıyorum bir süredir KMX modelleri ile arasındaki benim gördüğüm kadarıyla sadece kozmetik. Henüz sorun yaşamadım önerebilirim.
anladım hocam

mielede baya pahalıymış😅

Almanya uretimlerinde ciddi bir fark var onlarin da fiyatlari ust segment oluyor, onun disinda cok ciddi farklar oldugunu dusunmuyorum, butcenizin yettigini alabilirsiniz bence. Kesinlikle Arcelik'ten herhangi bir modeli bile daha iyidir bu iki markanin. Eskiden Arcelik camasir makineleri bence cok basariliydi ama artik eskisiyle alakasi yok. Bu arada yorumlarina da bakmanizi oneririm bazen Bosch veya Siemens de olsa kronik sorunlar olabiliyor.

anladım hocam

mielede baya pahalıymış😅
Fiyatlari yuksek ama bazen indirimler olabiliyor, konusunda biraz bekleyebiliyorsunuz, veya ileride sorun cikardiginizda ciddi parca fiyatlari cikabiliyor, diger markalarla arasindaki farki ciddi bir duzeyde acmis bir marka fiyatina deger ama parcalari vs diger markalara gore ciddi bir sekilde yuksek, uzun omurlulugu ile one cikan bir marka. Gerek var mi durumuna gelirsek tabii ki Bosch veya Siemens ile bile karsilastirilmayan bir marka ama orta segment is goren cihazlar da yeterli olur tabii ki.

Almanya uretimlerinde ciddi bir fark var onlarin da fiyatlari ust segment oluyor, onun disinda cok ciddi farklar oldugunu dusunmuyorum, butcenizin yettigini alabilirsiniz bence. Kesinlikle Arçelik'ten herhangi bir modeli bile daha iyidir bu iki markanin. Eskiden Arçelik camasir makineleri bence cok basariliydi ama artik eskisiyle alakasi yok. Bu arada yorumlarina da bakmanizi oneririm bazen Bosch veya Siemens de olsa kronik sorunlar olabiliyor.

Fiyatlari yuksek ama bazen indirimler olabiliyor, konusunda biraz bekleyebiliyorsunuz, diger markalarla arasindaki farki ciddi bir duzeyde acmis bir marka fiyatina deger ama parcalari vs diger markalara gore ciddi bir sekilde yuksek, uzun omurlulugu ile One cikan bir marka. Gerek var mi durumuna gelirsek tabii ki Bosch veya Siemens ile bile karsilastirilmayan bir marka ama orta segment is goren cihazlar da yeterli olur tabii ki.

Teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı