Güzel bir render programı arayanlara güzel bir rehber oldu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Size katılıyorum ve gerçekten Sony Vegas Pro 12'yi 1 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum Camtasia Studio her ne kadar geliştirilirse geliştirilsin Sony Vegas Pro'ya yetişemez diye düşünüyorum...Şimdi fiyatına baktım, Camtasia çok pahalı. Steam'de 150 liraya Vegas Movie Studio Platinum var ve bence Camtasia'dan daha iyi.
Çok haklısınız, hatta 75 liralık Vegas Movie Studio'nun bile NewBlueFX desteği varken hatta bir üst sürümünde bazı özellikleri standart gelirken Camtasia'da bu yok.Size katılıyorum ve gerçekten Sony Vegas Pro 12'yi 1 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum Camtasia Studio her ne kadar geliştirilirse geliştirilsin Sony Vegas Pro'ya yetişemez diye düşünüyorum...
Bu arada kesinlikle amacım fanboyluk değil.
Bir de Adobe'nin Premiere Pro adlı programı var fakat kullanması gerçekten çok zor, Siber Kurs adlı YouTube kanalı bunun dersleri için videolar çekiyor olsa bile ben bir ton hata ile karşılaşıp programı silme kararı aldım.(Ses kaymasıydı galiba bir türlü düzeltememiştim)
Hani bu işi profesyonel olarak yapmayacaksanız Camtasia Studio arayüzü en iyi program denebilir, Ben de ilk YouTube videomu programın bir eski versiyonunda hazırlamıştım hatta...![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.