Çan eğrisine göre geçme notu için kaç almalıyım?

gt_miro

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bizim sınıfta can eğrisi uygulanıyor. Şimdi benim ortalamam 39 ff le kaldım. Anladığım kadarıyla ortalamayı 49 yaparsam geçiyorum. Ama anlamadığım 40 veya 45 yaparsam ne oluyor? Listede yokta yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20240116_000030.jpg
    IMG_20240116_000030.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 357
  • IMG_20240116_000003.jpg
    IMG_20240116_000003.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 320
O arada DD veya DF vardır. Kimse o aralıkta not almadığı için o aralık gösterilmemiş.

Düzenleme: Hbn. başlangıç ve bitişine bakarak hesapla orada 0-100 arası tüm notlar var. Muhtemelen DD ve DF not aralığına hiç alınmamış. 0-40 FF, 40-49 CC, ... şeklinde devam ediyor.

O arada DD veya DF vardır. Kimse o aralıkta not almadığı için o aralık gösterilmemiş.

Düzenleme: Hbn. başlangıç ve bitişine bakarak hesapla orada 0-100 arası tüm notlar var. Muhtemelen DD ve DF not aralığına hiç alınmamış. 0-40 FF, 40-49 CC, ... şeklinde devam ediyor.
Yani ortalamayı 40 yaparsam geçiyorum hocam doğrumu?

41 pardon ,

CC için Hbn. Baş. kısmında 40 yazıyor yani 40 yeterli olur şeklinde görünüyor. Ama farklı dersler veya sınavlarda bu çan eğrisi tekrar değişebilir. Onun için alabileceğiniz en yüksek notu almaya çalışın.

Hocam 39 ortalama ile kaldim :( bute girecemde
Final sınavına çalışmanızdan biraz daha fazla çalışırsanız bence geçersiniz hocam. 48 kişi girmiş ve 26 kişi kalmış. Bu hoca için de kötü çok fazla kalan demek dersi kötü anlattığına işaret ya da bilerek bıraktığına işaret gibi. Bütünleme de bir çok öğrenci geçer. Bizim 33 kişinin kaldığı bir ders vardı. Bütünleme de 12 kişi geçti. Bir önceki çalışmanızdan tık fazla çalışırsanız rahat rahat geçeceğinizi düşünüyorum.

Final sınavına çalışmanızdan biraz daha fazla çalışırsanız bence geçersiniz hocam. 48 kişi girmiş ve 26 kişi kalmış. Bu hoca için de kötü çok fazla kalan demek dersi kötü anlattığına işaret ya da bilerek bıraktığına işaret gibi. Bütünleme de bir çok öğrenci geçer. Bizim 33 kişinin kaldığı bir ders vardı. Bütünleme de 12 kişi geçti. Bir önceki çalışmanızdan tık fazla çalışırsanız rahat rahat geçeceğinizi düşünüyorum.
Vize sonrasi konulara çalıştım sadece o yüzden gecemedim. Alttan alıyorum bu dersi öyle sorar dedim umursamadim . Şimdi butte komple caliscam önümde bir hafta var . Peki df veya dc araligina girsem gecermiyim bu dersten?

DF geçer not değildir kalırsın. En az DD alman lazım geçmek için ama senin attığın resimlerdeki DD harf aralığı yok. Yine bu resimlere göre olursa en az CC alırsın, ortalaman yükselir ya da FF alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı