Can sıkıntısına çözüm önerileri

Hocam ne kadar ilginizi çeker bilemiyorum ama şöyle bir öneri yapacağım; yazılım öğrenebilirsiniz, HTML vs CSS öğrenimini tamamladım, JS`e geçtim, öğrenmeye başladığımdan beri canım neredeyse hiç sıkılmıyor. Veya oyun önerisi istiyorsanız HOI IV önerebilirim öğrenirken zordur ama öğrendikten sonra inanılmaz zevkli bir oyun, üstelik şu an %75 indirimdeydi sanırım.

Şarkı ağır gelebilir sözleri biraz saçma ama benim dinlediğim ilk metal parçadır hala dinlerim yeri başkadır bende.:)
Hearts of Iron 4 oynayabilirsin ayrıca paradoks oyunu seviyor

Şarkıdan değil Doom Eternal yok şu an :)
Hocam ne kadar ilginizi çeker bilemiyorum ama şöyle bir öneri yapacağım; yazılım öğrenebilirsiniz, HTML vs CSS öğrenimini tamamladım, JS`e geçtim, öğrenmeye başladığımdan beri canım neredeyse hiç sıkılmıyor. Veya oyun önerisi istiyorsanız HOI IV önerebilirim öğrenirken zordur ama öğrendikten sonra inanılmaz zevkli bir oyun, üstelik şu an %75 indirimdeydi sanırım.
pyhton indirmiştim o nasıl

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı