Çanakkale felsefe vs Kocaeli felsefe

strepsa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gamegaraj Slayer 7 3060
Asus ROG H3 sanal 7.1
Cougar Minos XC
Arkadaşlar selam tercih dönemi bitmeden acil görüşlere ihtiyacım var. Kocaeli Üniversitesi akademik kadro olarak bayağı önde kalıyor ama kampüs ve şehir olarak emin olamıyorum. Buralarda yaşayan ya da okuyan var mıdır acaba? Aydınlatsa. Ayrıca bölümü aşağılamak için mesaj atmayın.

Akademisyenleri karşılaştırın. Bir de size hangisi daha yakınsa onu tercih edebilirsiniz. Kişinin önündeki Prof. gibi ibarelere kanmayın. Çoğunluğu açıyor bir slayt, tüm ders onu okuyor. Gerçekler maalesef...

Akademisyenleri karşılaştırın. Bir de size hangisi daha yakınsa onu tercih edebilirsiniz. Kişinin önündeki Prof. gibi ibarelere kanmayın. Çoğunluğu açıyor bir slayt, tüm ders onu okuyor. Gerçekler maalesef...
Kocaeli'de felsefenin başındaki sevilen bir profesör internette de hakkında birkaç şey var onun dışında 3 4 prof. var. Öte yandan Çanakkale'de toplam 6 hoca falan var baştaki doçent de ilahiyat ekolünden gelmiş zaten. Şu an sadece akademik kadro Kocaeli'yi Çanakkale'ye tercih etmem için yeter mi diye düşünüyorum. Bir yandan küçük şehirden geldiğim için hangisi daha iyi emin olamıyorum.

Kocaeli şehir olarak Çanakkale'ye göre bence daha güzel bir yer.

"Kocaeli her türlü kesimden insan var esnaf desen öğrenciyi seveni görmedim ulaşım olarak TR'nin en pahalı şehri üniversite kampüsü dağın başını da sehir merkezinden 20 dk diyebiliriz şehir merkezinde çoğu dükkan 20-21 gibi kapatıyor kira dersen saçma sapan evlere 20-25 istediklerini görebilirsin tek artısı İstanbul'a yakın olması küçük şehirden geleceğim diyorsun yaklaşık 3 milyon nüfus vardır yazın denize girebileceğin mavi bayraklı plajlar da var pek sevilecek bir şehir gibi değil bence şimdiki aklım olsa Çanakkale'yi tercih ederdim" bir arkadaş Reddit'te böyle yazmıştı ama yine de burayı tercih edeceğim gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı