Canavar nasıl kesilir?

SirDeacon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar canavar bu bir saldırmayı denedim hasar atamıyorum çok fazla, oyuna başlayalı iki gün oldu statları da ekledim.

1734532264591.png
1734532364622.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Altus platosunda falan mısın, Leyndell'de falan? Orada olma mucize bu level'le Limgrave bölgesine veya Raya Lucaria bölgesine dön biraz daha kasıl.

Buralardamı kasılayım hocam, bir de yeni techizatları neren elde edebilirim.
Aynen mesela doğuya git orada bir harita parçası da var oralarda keşfedecek çok yer var. Direkt Stormveil kalesine gitme zorlanırsın.

Dolaştıkça karşına bir çok ekipman çıkacak, düşman keserken veya sandıklardan falan.

Kılıcının attributes kısmındaki statları basmaya öncelik ver, Vigor'unu hep yüksek tut (25-30-35-40) grind yapmak istemiyorum dersen Google'a "Elden Ring sleeping Dragon and radagon's soreseal guide" yaz sana direkt 90000 rün ve oyunun earlysinde olmazsa olmaz bir talisman versin.

Birde somber ve normal smithing stoneları mapin değişik lokasyonlarından bulup kılıcına + basmalısın.

Kılıcının attributes kısmındaki statları basmaya öncelik ver, Vigor'unu hep yüksek tut (25-30-35-40) grind yapmak istemiyorum dersen Google'a "Elden Ring sleeping Dragon and radagon's soreseal guide" yaz sana direkt 90000 rün ve oyunun earlysinde olmazsa olmaz bir talisman versin.

Birde somber ve normal smithing stoneları mapin değişik lokasyonlarından bulup kılıcına + basmalısın.
hocam hem serinin yabancısı hemde türkçe oynadığımdan çok anlamadım ama deneyeceğim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı