hocam türkçe oynuyorumAltus platosunda falan mısın, Leyndell'de falan? Orada olma mucize bu level'le Limgrave bölgesine veya Raya Lucaria bölgesine dön biraz daha kasıl.
Ha daha, stormveil kalesindesin, bence seviyen daha uygun değil ora için, biraz o bölgeyi dolaş mağara falan ara kasıl.
Aynen mesela doğuya git orada bir harita parçası da var oralarda keşfedecek çok yer var. Direkt Stormveil kalesine gitme zorlanırsın.Buralardamı kasılayım hocam, bir de yeni techizatları neren elde edebilirim.
Aynen mesela doğuya git orada bir harita parçası da var oralarda keşfedecek çok yer var. Direkt stormveil kalesine gitme zorlanırsın.
Oyunda bol bol gideceğin yer var, direkt sarı işaretleri takip etme. Dediğim gibi biraz etrafı dolaş.Hocam vallahi o sarı şeylerin çizgileri takip ederek oynadım sonunda burada buldum bende kendimi![]()
hocam hem serinin yabancısı hemde türkçe oynadığımdan çok anlamadım ama deneyeceğimKılıcının attributes kısmındaki statları basmaya öncelik ver, Vigor'unu hep yüksek tut (25-30-35-40) grind yapmak istemiyorum dersen Google'a "Elden Ring sleeping Dragon and radagon's soreseal guide" yaz sana direkt 90000 rün ve oyunun earlysinde olmazsa olmaz bir talisman versin.
Birde somber ve normal smithing stoneları mapin değişik lokasyonlarından bulup kılıcına + basmalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.