Canlı derslerde alınan yoklama

Makaleler
1
Öğretmenler son zamanlarda dersi başlatınca yoklama alıyor, derslere katılmanın sınıf geçmeyle bizzat ilişkilendirileceğinden bahsediyorlar.
MEB'in onlara verdiği böyle bir yetki var mı, yapabilirler mi? Katılmakla ilgili herhangi bir sorunum yok fakat aklıma takıldı.

Öğretmenler son zamanlarda dersi başlatınca yoklama alıyor, derslere katılmanın sınıf geçmeyle bizzat ilişkilendirileceğinden bahsediyorlar.
MEB'in onlara verdiği böyle bir yetki var mı, yapabilirler mi? Katılmakla ilgili herhangi bir sorunum yok fakat aklıma takıldı.
Aynısı bizde de var.
Sesli yoklama bile alıyorlar.

Derslerde kaydediliyor yazısını görmüşsündür. Öğretmen onların kaydedilip bakanlıkca toplandığını söylemişti.

Eba'daki canlı derslerin harici Zoom'a çağırıyorlar bir de, orada da aynı olay. Yemek saatlerine ders koydukları için katılamadıklarım oluyor, bunlar okulda benim karşıma çıkar diye tedirgin oluyorum.
Bahanen varsa öğretmenin(öğretmene iletirsen) sorun edeceğini sanmıyorum. Derslere girmeyen çok arkadaşım var.

Normalde böyle bir şey yapmaya hakları yok, bakanın açıklaması var. Okulu arayıp usullerle uymasını, aksi takdirde şikayet edeceğini söyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı