Canlı derslere girmemek sorun oluşturur mu?

• Konuyu başlatan Eriqa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.882
Ben de girmemiştim. Hocana göre değişiyor. Müzik hocam 24 girmiş, bir de G girmiş. Diğer hocalarıma bilgisayarım ve telefonumda sorun olduğunu söyledim, düşük girmeyecekler. Bence sen de ne olur ne olmaz hocalarına ulaş.

Ben hiç girmedim canlı derslere. Canlı derslerin ilk olduğu zamanlar hiç EBA hesabımı açamamıştım. Şifrem olduğu halde giremiyordum, ondan sonra hiç girmemeye başladım. 1 senedir girmiyorum neredeyse. Tek eksiğim Almanca proje görevimin ne olduğunu öğrenememem oldu sanırım. Ama canlı derslere girmiyorsan çalışman lazım bir yerlerden. Ben kursa gidiyorum.

7. Sınıf olarak bir bilgi vereyim ben hiç girmedim zaten sorular çok zor olmayacak sınavda aklına geldiğini yaparsın zaten bu yıl kalma olmayacak diye biliyorum zaten bildiğini yapar bilemediğini bırakırsın aileme danıştım istersen 0 alsamda kızmayacaklar son gün bi tonguç monguç izler giderim.

7. Sınıf olarak bir bilgi vereyim ben hiç girmedim zaten sorular çok zor olmayacak sınavda aklına geldiğini yaparsın zaten bu yıl kalma olmayacak diye biliyorum zaten bildiğini yapar bilemediğini bırakırsın aileme danıştım istersen 0 alsamda kızmayacaklar son gün bir tonguç monguç izler giderim.

Bu arada bende bayraklı da yaşıyorum. Şimdiden çalışmaya başladım ben tonguç'tan. Konular sıkışmasın diye.

Bu arada bende bayraklı da yaşıyorum. Şimdiden çalışmaya başladım ben tonguç'tan. Konular sıkışmasın diye.
Teşekkürler ben hiç çalışmıyorum ne zaman okul açılıyor veya sınav oluyor derlerse o zaman çalışırım.
Tek korkum okul açılırsa öğretmenlerin sanki benim yaratıcım veya benim velimmiş gibi neden girmedin niye girmedin ne hadle girmesin gibi baskı uygulaması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı