Canlı derste yaşadığınız komik olaylar

557260

Kilopat
Makaleler
1
Bu konu gibi komik şeylerinizi yazın.

Ben arkadaşlarımın kameraları açık unuttukları zaman komik anlarını çekiyorum. Sonra onları bir güzel editleyip profil fotoğrafı yapıyorum.
Sonra kameramı kapatma gereksinimi duyuyorum kapatıyorum. Sonra tabii o resim çıkıyor. Öğretmen kızıyor hem de ders kaynıyor azıcık :D
Sizin de böyle komik anlarınız neler?

Soundpad'le ses kesilme olayı. Hoca bir şey okutcağında hemen açıyorum, anlamamazlıktan gelip okumuyorum o da yiyor.

Bu konu gibi komik şeylerinizi yazın.

Ben arkadaşlarımın kameraları açık unuttukları zaman komik anlarını çekiyorum. Sonra onları bir güzel editleyip profil fotoğrafı yapıyorum.
Sonra kameramı kapatma gereksinimi duyuyorum kapatıyorum. Sonra tabii o resim çıkıyor. Öğretmen kızıyor hem de ders kaynıyor azıcık :D
sizin de böyle komik anlarınız neler?

Fako dayı dinliyordum bir saydırdı öğretmen küfrün yarısını duydu.

EBA yüzünden derse bile giremiyorum. İşin ilginci tam ders başlarken yükleniyor simgelerinde takılıyor ve açılmıyordu. İşin komik yanı bunu diğer sınıf arkadaşlarım yaşamıyordu.

Son düzenleme:
Benim değil ama arkadaşım yaşadı arkadaşımla beraber konuşurken özel sohbette yanlışlıkla everyone sohbete küfür yazmıştı kızmıştı hoca

Bir de bizim sınıfta kameralar çok açık unutuluyor bir keresinde sınıfımızdan bir kız şarkı söyleyerek dans ediyordu :D

Coğrafya dersinde sagopa dinlerken hoca beni derse kaldırdı mik bozuktu hoca mikrofonumu açma isteği attı bende kabul etmicem derken yanlışlıkla kabul ettim. Bi 10-15 saniye sagopa dinledik sınıfla :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı