Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Hem arkadaşımla konuşmak hem de canlı yayın için mikrofon falan arıyorum. bütçe sorun değil ve kaliteli olsun hep değiştirmem. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2022
Hem arkadaşımla konuşmak hem de canlı yayın için mikrofon falan arıyorum. bütçe sorun değil ve kaliteli olsun hep değiştirmem.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 18 Şubat 2022 #11 Pablo1 dedi: Sizce hangisi iyi siz olsanız para sıkıntı olmasa ciddi ciddi hangisini alırsınız. Genişletmek için tıkla... HyperX Quadcast alırdım alan herkes memnun. Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: Sizce hangisi iyi siz olsanız para sıkıntı olmasa ciddi ciddi hangisini alırsınız. Genişletmek için tıkla... HyperX Quadcast alırdım alan herkes memnun.
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #12 ReznooW dedi: HyperX Quadcast alırdım alan herkes memnun. Genişletmek için tıkla... Bekle oylama başlatcam konu açıp bakalım Pablo1 dedi: Bekle oylama başlatcam konu açıp bakalım Genişletmek için tıkla... Oylama başlatmayı bilmiyom Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: HyperX Quadcast alırdım alan herkes memnun. Genişletmek için tıkla... Bekle oylama başlatcam konu açıp bakalım Pablo1 dedi: Bekle oylama başlatcam konu açıp bakalım Genişletmek için tıkla... Oylama başlatmayı bilmiyom