Çözüldü YouTube Canlı yayın nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube abone sayısı 60 oldu. Bir canlı yayın açmak istiyorum. Hani canlı yayında oyun oynayıp öyle canlı yayın yapmak istiyorum. Mesela kelime oyunu gibi. Bunu nasıl yapıyorlar? Bunun gibi yapmak istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Mobil için soruyorsun muhtemelen. Yapman gerekenler şunlar: Telefonundan YouTube uygulamasına giriyorsun. Alttaki Oluştur (+) simgesine dokunuyorsun, sonra da Canlı Yayın Başlat seçeneğini seçiyorsun. Orada kamera açmak yerine Ekran Yayını veya Ekran Kaydı seçeneğini seçiyorsun. Geri sayım bitip yayın başlayınca, YouTube uygulamasından çıkıp direkt oynamak istediğin kelime oyununa giriyorsun. Abone şartını karşılıyorsun zaten.
Mobil için soruyorsun muhtemelen. Yapman gerekenler şunlar: Telefonundan YouTube uygulamasına giriyorsun. Alttaki Oluştur (+) simgesine dokunuyorsun, sonra da Canlı Yayın Başlat seçeneğini seçiyorsun. Orada kamera açmak yerine Ekran Yayını veya Ekran Kaydı seçeneğini seçiyorsun. Geri sayım bitip yayın başlayınca, YouTube uygulamasından çıkıp direkt oynamak istediğin kelime oyununa giriyorsun. Abone şartını karşılıyorsun zaten.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı