En fazla ne kadar shutterda olmasını tavsiye edersin?Alınır. Uzun süre kullandım. Düşük shutterda, temiz bir cihaz uzun süre yeterli olacaktır.
50 bini aşmasın. Bulabilirseniz ve bütçeniz elveriyor ise 20 bin shutter altı idealdir. Kozmetik olarak da temiz olmasına dikkat edin, araba kilometresi düşürür gibi shutter düşüren yerler var çünkü.En fazla ne kadar shutterda olmasını tavsiye edersin?
Anladım teşekkür ederim.50 bini aşmasın. Bulabilirseniz ve bütçeniz elveriyor ise 20 bin shutter altı idealdir. Kozmetik olarak da temiz olmasına dikkat edin, araba kilometresi düşürür gibi shutter düşüren yerler var çünkü.
Peki normal 6D kullanılır mı?Alınır. Uzun süre kullandım. Düşük shutterda, temiz bir cihaz uzun süre yeterli olacaktır.
Biraz eski bir model, ama kullanılabilir. Kullanılmaması için bir neden yok.Peki normal 6D kullanılır mı?
Anladım tekrar teşekkür ederim.Biraz eski bir model, ama kullanılabilir. Kullanılmaması için bir neden yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.