Evet. Bir açıdan iyi oldu 250D. Tam olarak olmasa da temel şeyleri öğrendim 1 günde. Uyumadan bütün gün ilgilendim. Nasıl çözeceğim falan derken bir sürü bilmediğim şeye daldım falan. A6400'de alacağım pakette ek bir lens de vardı. O paketteki ek lens ve içeriği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Amazon.com : Sony Alpha a6400 Mirrorless Digital Camera with 18-135mm f/3.5-5.6 OSS Lens, Bundle with Camera Bag + Filter Kit + 32GB SD Card + SD Card Case + Corel Mac Software Kit + Cleaning Kit + Card Reader : Camera & Photo
Yok, ek lens değil. A6400'ün 18-105 ile kit olarak satılan hali varsa, onlara da bakın. Biraz pahalı olabilir ama değer. A serisi almayı düşünürken araştırmıştım o lensi, başarılı bir lens.
Yok, ek lens değil. A6400'ün 18-105 ile kit olarak satılan hali varsa, onlara da bakın. Biraz pahalı olabilir ama değer. A serisi almayı düşünürken araştırmıştım o lensi, başarılı bir lens.
18-105 optik olarak daha iyi. Daha keskin ve daha stabil. Ayrıca elektronik zoom özelliği var. Bilmiyorum, Sony A serisini video amaçlı alan birçok tanıdığım, 18-105 lensi de alıyor. Ve gördüğüm kadarıyla memnunlar.
18-135 de alabilirsiniz. Zaten ilerde birçok lens alacaksınız.
18-105 optik olarak daha iyi. Daha keskin ve daha stabil. Ayrıca elektronik zoom özelliği var. Bilmiyorum, Sony A serisini video amaçlı alan birçok tanıdığım, 18-105 lensi de alıyor. Ve gördüğüm kadarıyla memnunlar.
18-135 de alabilirsiniz. Zaten ilerde birçok lens alacaksınız.
Amazon.com : Sony Alpha a6400 Mirrorless Digital Camera with 18-135mm f/3.5-5.6 OSS Lens, Bundle with Camera Bag + Filter Kit + 32GB SD Card + SD Card Case + Corel Mac Software Kit + Cleaning Kit + Card Reader : Electronics