Canon EOS 250D vs. Sony A6000

Kısa film çekimlerinde iş görür mü iyi anlamda?
Dış ortamdaki gürültü ve rüzgarda performansı nasıl olur bilmiyorum. Ama normal kalitesini şu kanaldaki videolardan görebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan önceki videolarda o mikrofonla kayıt yapıyordu.

Dış ortamdaki gürültü ve rüzgarda performansı nasıl olur bilmiyorum. Ama normal kalitesini şu kanaldaki videolardan görebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan önceki videolarda o mikrofonla kayıt yapıyordu.

Ürün bu mudur?

Alacağım şimdi de.

Kumlanma bir noktada normal. Bu fiyattaki birçok makinede görülmekte. Bunun önüne geçmek için shutter hızını düşürmeli, diyaframı açmalı ve ISO'yu düşürmelisiniz.

Ayrıca profesyonel çekimler için ışık kaynağı almak faydalı olabilir.

Kumlanma bir noktada normal. Bu fiyattaki birçok makinede görülmekte. Bunun önüne geçmek için shutter hızını düşürmeli, diyaframı açmalı ve ISO'yu düşürmelisiniz.

Ayrıca profesyonel çekimler için ışık kaynağı almak faydalı olabilir.
Yok hocam ne yaptıysam olmuyor. Yüksek ışıkta bile oluyor kumlanma videoda. Hiç hoşuma gitmedi bu olay. Araştırma da yaptım. Youtube'daki önerileri de uyguladım olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı