Canon TS3450 yazıcı alınır mı?

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Ev için basit bir yazıcı almam gerek, ders için kullanacağım. Bütçem olmadığı için Vatan Bilgisayar'dan aşağıda ki yazıcıyı buldum. Sizce alınır mı?

Ayrıca yazıcıdan çok anlamıyorum kartuş doldurmak vesaire kolay mı?

Ev için basit bir yazıcı almam gerek, ders için kullanacağım. Bütçem olmadığı için Vatan Bilgisayar'dan aşağıda ki yazıcıyı buldum. Sizce alınır mı?

Ayrıca yazıcıdan çok anlamıyorum kartuş doldurmak vesaire kolay mı?

Aynısı var bende memnunum, alınır.

Aynısı var bende memnunum, alınır.

Anladım hocam, peki kartuş olayı nasıl oluyor? Yanında geliyor mu yoksa ekstra olarak almamız mı lazım? Her kartuş oluyor mu veya modele göre özel mi? Bir de son olarak bir dolumla ne kadar süre kullanabiliyorsunuz? Biraz fazla sordum kusura bakmayın bilgisayar gibi hakim olmadığımdan öğrenmem gerek. Şimdiden teşekkür ederim yanıtınız için.

Anladım hocam, peki kartuş olayı nasıl oluyor? Yanında geliyor mu yoksa ekstra olarak almamız mı lazım? Her kartuş oluyor mu veya modele göre özel mi? Bir de son olarak bir dolumla ne kadar süre kullanabiliyorsunuz? Biraz fazla sordum kusura bakmayın bilgisayar gibi hakim olmadığımdan öğrenmem gerek. Şimdiden teşekkür ederim yanıtınız için.
Hocam çok eskiden alındı Malesef bu kadar detayı bilmiyorum, ama bildiğiniz gibi iki adet kartuş var renkli ve renksiz hangisini istersin vatan gibi mağazalarda bulabilirsin. Onun dışında kartuş ne sıklıkla kullanacaksınız?

Yanında gelir 2 tane ama.

Hocam çok eskiden alındı maalesef bu kadar detayı bilmiyorum, ama bildiğiniz gibi iki adet kartuş var renkli ve renksiz hangisini istersin vatan gibi mağazalarda bulabilirsin. Onun dışında kartuş ne sıklıkla kullanacaksınız?

Yanında gelir 2 tane ama.

Hocam ders için kullanacağım arada bir birkaç sayfa gereksiz bir şeyler çıkartırım belki ama haftada Max 20-30 sayfa yazdırırım sanırım. Çoğu siyah beyaz olacaktır.

Maalesef uzun zamandır elimi sürmedim ama 1 kaç hafta yetecektir, biterse doldurmak çok pahalı değil.

Anladım hocam çok teşekkür ederim.

(Polis olmak istediğim için yazım kuralları ve diksiyona önem veriyorum o yüzden mesajınızda ki "1 kaç" kelimesi yerine "birkaç" yazmanız daha doğru olacaktır. Sadece bilgilendirmek istedim :)"

(Polis olmak istediğim için yazım kuralları ve diksiyona önem veriyorum o yüzden mesajınızda ki "1 kaç" kelimesi yerine "birkaç" yazmanız daha doğru olacaktır. Sadece bilgilendirmek istedim :)"
Aslında tam aynısı değil daha iyisi onun dışında kartuşu aynı gider.

Bence bilen başka birinden yardım almalısınız ben çok bilgili değilim.

Hocam dediğim gibi 4 sene oldu bilmiyorum bendekiyle aynı değil, ama Canon kötü olmayan bir marka bilen varsa yazar zaten.

Son düzenleme:
Aslında tam aynısı değil daha iyisi onun dışında kartuşu aynı gider.

Bence bilen başka birinden yardım almalısınız ben çok bilgili değilim.

Hocam dediğim gibi 4 sene oldu bilmiyorum bendekiyle aynı değil, ama Canon kötü olmayan bir marka bilen varsa yazar zaten.

Genel bilgilendirme oldu benim için hocam daha fazla detaya gerek yok zaten teşekkür ederim yanıtınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı