Canva edu kendi hesabımda çalışmıyor

Dragondemir

Decapat
Daha fazla  
Canva edu kendi hesabımda çalışmıyor. Sınıfa kayıtlıyım ama kendi kişiselde gözükmüyor, artık Pro alın diyor. Güncelleme mi geldi bilmiyorum. Eğer çözülmüyorsa ekip içinde yaptığım tasarımı diğer herkes görüyor mu? Yardım.

Canva edu kendi hesabımda çalışmıyor. Sınıfa kayıtlıyım ama kendi kişiselde gözükmüyor, artık Pro alın diyor. Güncelleme mi geldi bilmiyorum. Eğer çözülmüyorsa ekip içinde yaptığım tasarımı diğer herkes görüyor mu? Yardım.

Tam olarak ne demek istedğinizi anlamadım ama hocam Pro süreniz dolduysa normal değil mi Pro istemesi? Eğer ki sınıf ekibinde Pro istiyorsa ekibin Pro süresi dolmuştur yani bu ekibi açan kişi ekip için satın alım yapması gerekir.

Tam olarak ne demek istedğinizi anlamadım ama hocam Pro süreniz dolduysa normal değil mi Pro istemesi? Eğer ki sınıf ekibinde Pro istiyorsa ekibin Pro süresi dolmuştur yani bu ekibi açan kişi ekip için satın alım yapması gerekir.

Yok eskiden kişiselde edu yazıyordu bütün özellikler vardı şimdi sadece okulun hesabında bütün özellikler var.

Okul hesabı canva edu.

Yok eskiden kişiselde edu yazıyordu bütün özellikler vardı şimdi sadece okulun hesabında bütün özellikler var.

Okul hesabı canva edu.
Hmm, eğer Canva Pro sürümünü ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız, yeni bir e-posta adresiyle hesap açabilirsiniz. Bu hesap için bir sanal kart oluşturun ve Canva'nın 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü başlatın. Deneme süreci sırasında kartınızdan yaklaşık 25 TL civarında bir ücret çekilir, ancak bu ücret kısa süre içinde geri iade edilir. Ücret hesabınıza geri yatırıldıktan sonra, sanal kartı kapatabilirsiniz. Bu yöntemle Canva'yı Pro özellikleriyle ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı