CapCut CC nasıl eklenir?

VolantMito

Picopat
Katılım
22 Temmuz 2023
Mesajlar
761
Çözümler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450H 16 GB RAM 500 GB SSD RTX 3050
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. CapCut'tan video yapıyorum ve CC'ler var biliyorsunuz .bir tane sevdiğim editör CC'ler paylaşmış ama CC.ffx uzantılı bunu nasıl videoya ekleyeceğim (PC versiyon)
 
Hocam .ffx uzantılı dosyayı Capcut üzerinden çalışmaz,After Effect üzerinde çalışır ve tavsiyem Capcut öğrenmek ile uğraşmayın profesyonel yapacaksanız kesinlikle After Effect'e geçmenizi ve öğrenmenizi öneririm.
 
Hocam .ffx uzantılı dosyayı CapCut üzerinden çalışmaz,After Effects üzerinde çalışır ve tavsiyem CapCut öğrenmek ile uğraşmayın profesyonel yapacaksanız kesinlikle After Effects'e geçmenizi ve öğrenmenizi öneririm.

Hocam lisedeyim o yüzden öğrenci maili alamıyorum Adobe çok pahalı ondan CapCut.
 
Hocam lisedeyim o yüzden öğrenci maili alamıyorum Adobe çok pahalı ondan CapCut.
Hocam kullanmak isterseniz crack deneyebilirsiniz ben şuan crack kullanıyorum ve tavsiye etmem en yakın zamanda almayı düşünüyorum ,Ama gerçekten pahalı keşke kiralama sistemi olmasa oyun satın alırmış gibi olsa tek sefer alcan sınırsız olsa 😔.
 
Hocam kullanmak isterseniz crack deneyebilirsiniz ben şu an crack kullanıyorum ve tavsiye etmem en yakın zamanda almayı düşünüyorum, ama gerçekten pahalı keşke kiralama sistemi olmasa oyun satın alırmış gibi olsa tek sefer alacaksın sınırsız olsa 😔.

Keşke hocam sınırsız olsa da crack mecbur bırakılıyoruz ama hangi kaynak güvenilir bilemiyorum. Bulana kadar CapCut'tan devam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı