CapCut PC ile kaliteli edit yapılabilir mi?

tk.ydn

Decapat
Güzel kaliteli editler yapmak istiyorum. Ücretsiz bir uygulama arıyorum veya ücretli olacaksa da APK crack gibi nereden indirebilirim? En son After Effects'i indirmeyi denemiştim ama indiremedim para istedi. Sonra CapCut PC Pro indirdim. CapCut PC Pro ile para kazandırabilecek editler yapılabilir mi? Hangi uygulamayı kullanmalıyım?

Adobe Pramiare Pro ve Adobe After Effects daha profesyonel işlerde kullanılmaktadır. CapCut yanlarında 👎 kalıyor. Öğrenmesi zordur ama bahsettiğim programları.

Yapılır. Efekt kalitesi ve çeşidi tabii ki de After Effects kadar değil. Ama o meşhur Shorts edit kanallarının yaptığı editleri yapmaya yeterli bir program CapCut.

After Effects nereden crackli indirebilirim ve öğrenmesi ne kadar sürer?
YouTube üzerinden Onur Naci Öztürkler kanalına bakabilirsin, çok iyi ve detaylı anlatıyor. Bu arada crack yazılım indirmede yardımcı olamayız fakat bulmanız çok zor olmaz; crack indir yazınca en başta çıkan sitelerden birisi, şu ana dek virüsle karşılaşmadım.

Basit şeyler için Capcut kullanılabilir ancak After Effects'de bulunan basit şeyler bile Capcut'ta olmayabiliyor. Onun dışında Pro varsa iş yapar ama After Effects öğrenmek daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı