CapCut Pro alınır mı?

maisannn

Yoctopat
Daha fazla  
DaVinci Resolve denedim son zamanlarda ama bana en çok lazım olan özellik paralı, o da videolara otomatik alt yazı ekleme seçeneği, DaVinci Resolve iyi hoş da lifetime'ına 350 dolar verecek bütçe bende yok. CapCut okey çok kapsamlı bir program olmayabilir ama bu alt yazı mevzusu en ucuza buradan hallediliyor gibime geldi, Pro'su aylık 250 lira. Konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.

DaVinci Resolve denedim son zamanlarda ama bana en çok lazım olan özellik paralı, o da videolara otomatik alt yazı ekleme seçeneği, DaVinci Resolve iyi hoş da lifetime'ına 350 dolar verecek bütçe bende yok. CapCut okey çok kapsamlı bir program olmayabilir ama bu alt yazı mevzusu en ucuza buradan hallediliyor gibime geldi, Pro'su aylık 250 lira. Konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.

Bu videoyu bir izle derim :D çalışıyor bu arada denendi onaylandı.

Hocam çalışan Rus APK halleri vardı bir bakın derim riskli ama denemekten zarar gelmez gibi.

Hocam ne yalan söyleyeyim bu videoları ben de gördüm fakat bu işlemin sonucunda kaliteden feragat edeceğimizi düşünüyorum, bir export işi yapmıyoruz sonuçta, videonun daha çok önizlemesini kaydetmek gibi oluyor.

O zaman sorun yok alabilirsiniz isterseniz daha sonra Premiere Pro alabilirsiniz tabii sağ böbrek gider ise :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı