CapCut Pro yıllık lisanslar alınır mı?

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, itemsatış gibi yerlerden CapCut Pro yıllık veya Canva Pro gibi ürünler alınır mı? Güvenli midir? Ve aldıktan sonra uzun vadede sıkıntı çıkabilir mi?

Çoğu çalıntı oluyor bu hesapların. Alırsanız kullanırsınız ama tavsiye etmem. Bir sorun yaşarsanız İtemsatış üzerinden destek alabilirsiniz. Satın alacaksanız alırken video kaydı alın.

Peki ben mesela CapCut Pro 1 yıllık alacağım uzun vaadede bir sıkıntı çıkar mı?

Aldığınız satıcı İtemsatış'ın kendisi değil. Yani satıcı sorun yaratırsa itemsatışa gidiyorsunuz siz. Bir sorun olursa destek açarsanız yardımcı olurlar. Kısaca bu soruyu satıcıya sormanız lazım.

Satıcının işlem sayısı yüksek, puanlamasıda iyi. Genel olarak sıkıntı yaşamazsınız zaten satıcı açıklamaya eklemiş şifre değişimi falan yaşanırsa destek sağlanır diye. Herhangi bir problem yaşarsanız itemsatışa bildirin yardımcı olurlar.

Anladım. Peki ödeme yöntemleri nasıldır, güvenilir mi hocam?
Veya İtemsatış'tan bir ürün alırken bilmem gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. Peki ödeme yöntemleri nasıldır, güvenilir mi hocam?
Veya İtemsatış'tan bir ürün alırken bilmem gereken bir şey var mı?
Güvenilir, birden fazla yöntem var kredi kartı bir çok platformu kullanıyorlar ek olarak havale ile ödemede yapabiliyorsunuz. Alışveriş yapacağınız satıcılara dikkat edin yeterli, her satıcının belli bir puanı var yorumları var onu dikkate alın.

Güvenilir, birden fazla yöntem var kredi kartı bir çok platformu kullanıyorlar ek olarak havale ile ödemede yapabiliyorsunuz. Alışveriş yapacağınız satıcılara dikkat edin yeterli, her satıcının belli bir puanı var yorumları var onu dikkate alın.
peki hocam başka güvenilir yerler var mı capcut,canva gibi yazılmlarının pro lisansları alabileceğim yerler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı