İtemsatış güvenlidir. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Peki ben mesela CapCut Pro 1 yıllık alacağım uzun vaadede bir sıkıntı çıkar mı?
Satıcının işlem sayısı yüksek, puanlamasıda iyi. Genel olarak sıkıntı yaşamazsınız zaten satıcı açıklamaya eklemiş şifre değişimi falan yaşanırsa destek sağlanır diye. Herhangi bir problem yaşarsanız itemsatışa bildirin yardımcı olurlar.
Güvenilir, birden fazla yöntem var kredi kartı bir çok platformu kullanıyorlar ek olarak havale ile ödemede yapabiliyorsunuz. Alışveriş yapacağınız satıcılara dikkat edin yeterli, her satıcının belli bir puanı var yorumları var onu dikkate alın.Anladım. Peki ödeme yöntemleri nasıldır, güvenilir mi hocam?
Veya İtemsatış'tan bir ürün alırken bilmem gereken bir şey var mı?
peki hocam başka güvenilir yerler var mı capcut,canva gibi yazılmlarının pro lisansları alabileceğim yerlerGüvenilir, birden fazla yöntem var kredi kartı bir çok platformu kullanıyorlar ek olarak havale ile ödemede yapabiliyorsunuz. Alışveriş yapacağınız satıcılara dikkat edin yeterli, her satıcının belli bir puanı var yorumları var onu dikkate alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.