Çapraz Bağ Ameliyatı Sonrası

Fizyoterapist eşliğinde çalışman gerekir bu tip durumlarda çünkü yapıcağın en ufak hata tekrar nüksetmesine sebep olabilir.

JOS3PH merhaba geçmiş olsun şu an nasılsın acaba, ben de iki dizden bu ameliyatı olmak üzereyim sıkıntıların devam ediyor mu 3.5 yılı geçmiş ağrı sızı açı kaybı ne durumda ?

Jos3ph merhaba geçmiş olsun şu an nasılsın acaba, ben de iki dizden bu ameliyatı olmak üzereyim sıkıntıların devam ediyor mu 3.5 yılı geçmiş ağrı sızı açı kaybı ne durumda?

Aradan geçen zamana bakılırsa dizimde ve bağlarda herhangi bir sorun çıkmadı. Gayet sağlıklı ve ayaklarım yere daha sağlam basıyor diyebilirim. Herhangi bir kayıpta yaşamadım. Ameliyatın taze olması sebebiyle ağrılarım o zamanlar devam ediyordu fakat gerekli egzersizleri yaptıktan sonra ağrılarda bu egzersizlerle beraber yavaş yavaş azalmaya başladı.

Anladım tekrar geçmiş olsun. Ameliyattan 3 yıl sonra hala ağrı çeken tanıdıklarım var gözümü çok korkuttular eski halime dönemedim diyorlar. Sizin şu an hiç ağrınız yok mu, yürüyünce şişme veya ödem oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…