Capture Card ile bilgisayardan konsolun sesini nasıl duyabilirim?

Başardıkabi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Xbox bir konsolum var ve FPS oyunları oynuyorum ancak Xbox özel kulaklığım olmadığı için ses kasamıyorum bunun çözümünü OBS veya başka bir programdan capture Card ile kendi PC'me yansıtmak ve oradan kendi kullaklığımla ses almaktı. Ama bir türlü nasıl ses alabileceğimi bulamadım veya başka bir yöntem var mı uzaktan oynama dışında? Arada ms farkı olmasın istiyorum internetim çok kötü.

HDMI çıkışlı uydu alıcımdan gelen ses ve görüntüyü bu kartla alabildim. Birkaç ayar yaptım yalnız. Başta bende ses alamadım. Sonra yaptım. Ayarları yazayım istiyorsanız. Belki sizde de olur.
Zaten ben sesi kayıtta alabiliyordum bu konuyu yazdığımda konsoldan fps oyunu videosu çekicektim mantıken oyunun sesini duymam gerekiyordu aynı anda onu yapamamıştım

Merhaba. Xbox bir konsolum var ve FPS oyunları oynuyorum ancak Xbox özel kulaklığım olmadığı için ses kasamıyorum bunun çözümünü OBS veya başka bir programdan capture Card ile kendi PC'me yansıtmak ve oradan kendi kullaklığımla ses almaktı. Ama bir türlü nasıl ses alabileceğimi bulamadım veya başka bir yöntem var mı uzaktan oynama dışında? Arada ms farkı olmasın istiyorum internetim çok kötü.
Var hocam. Obs üzerinden ses ayarlarını ayarlamanız gerekiyor. Ayarları kontrol edin, ses yakalama modunda kalmış olabilir. Masaüstü ses çıkışı olarak ayarlayıp aygıt olarak kulaklığınızı seçin.

Var hocam. OBS üzerinden ses ayarlarını ayarlamanız gerekiyor. Ayarları kontrol edin, ses yakalama modunda kalmış olabilir. Masaüstü ses çıkışı olarak ayarlayıp aygıt olarak kulaklığınızı seçin.

Reis sen yanlış anladın ben zaten videoda sesi alıyorum videoyu kaydettim hop ses var ben videoyu kayderken videodaki sesi duymak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı