@Yahya Umman yukarıda arkadaşın sorduğu gibi karttan gelen görüntü delayli geliyor bu sorunu çözmenin yolu varmı acaba ? yoksa kameranızı ve mikrofonunuza delay mi uyguluyorsunuz. bu sorunu delay ile çözersek discorddan gelicek sese nasıl bir çözüm oluyor. ayrıca kamera ve kulaklığı (mikrofonlu) oyun bilgisayarına mı yoksa yayın bilgisayarına mı bağlayacağız.

Arkadaşlar merhaba ben gl310 ile aynen denilen herşeyi yaptım 2 bilgisayarı bağladım herşey iyi güzel görüntü veriyor sıkıntı yok fakat sesi yayın pc sine iletemiyorum obs de baktığımda ses geliyor video aygıtından ama yayında ve kayıtta ses gelmiyor defalarca denedim olmuyor tek soru işareti oyun monitörümde hdmı giriş yok bende HDmi to dvı bir kablo aldım o yolla yaptım bundan dolayı mı yoksa atladığım birşey mi var ayrıca babana Voice yi falan da denedim olmuyor acil yardım.

Dvi kablo ile görüntüyü aktarabilirsin. Hem sesi hem de görüntüyü hdmi kablo ile aktarabilirsin.

Hocam size ulaşabileceğim bir sosyal medya adresi veya telefon var mı?
Dvi kablo ile görüntüyü aktarabilirsin. Hem sesi hem de görüntüyü hdmi kablo ile aktarabilirsin.

ben herhangi bir performans kaybı yaşamadım.
Dstm cevabını bekliyorum pmdende ulaşmak isterim.Bendede game pc + laptop var .Ve evde iki farklı netim var.Biri oyun biri yayın için düşüyorum.Şuan piyasada OBS NDI plugini var capture card olmadan geçikmesiz yayını stream pcinize aktarabiliyorsunuz.Nette denemediğim yol kalmadı.Herkeste oluyor ama bende olmuyor nedense.
Bende careyi ucuz uygun iyi bi capture cardda buldum sanırım.
Avermedia Live Gamer Portable Lite USB (GL310) bu ürün işimi görür mü? Yayın GAME pcimdeki yayını donmadan , oynumu oynarken kasmadan, cpuma yük bindirmeden, görüntüyü laptopa aktarabilirmiyim?Evet siz aktarmışsınız , sormak istediğim yükü tamamen game pcsinden alıyor mu?

Evet görüntüyü veriyor fakat ses sıkıntısı oluyor. Her ne kadar Voice Meeter kullansam da bir türlü sıkıntı çözemedim ve şuan elgato almayı düşünüyorum. Bu arada bana OBS NDI plugin'i ayrıntılı şekilde anlatır mısın?
Bu arada bende de aynı sıkıntı var ilk başlarda normal ses geliyor fakat ALT+TAB yaptığım zaman tekrar oyuna döndüğümde ses ve görüntü gidiyor. Voice Meeter'ı restartladıktan sonra ise ses gidiyormuş gibi görünüyor fakat gitmiyor. Bunun LGP LITE ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Burda dc adresim var özelden daha hızlı anlatırım.Konu çözüme kavuştuğunda konu altına açıklamayı yaparsın.

dc adresim

Merhabalar bu capture cardı alıp telefonumuzun görüntüsünü bilgisayara aktara bilirmiyiz. Elgato gibi pubg mobile yayınlar için uğraşıyorum konu hortlatmak istemem ama tek konu sizin ki yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Telefonuna hdmi dönüştürücü alırsan evet aktarabilirsin.

Telefonuna hdmi dönüştürücü alırsan evet aktarabilirsin.
Mi9 telefonum mhl desteklemiyormuş aktarım yapamazmışım bir çözümü varmıdır acaba
Tekrardan merhablar ben bir tablet ile denedim avermedia cihazını tabletin görüntüsün net bir şekilde programlarından görebiliyorum ancak bu seferde obs aktaramıyorum 32bit 64 bit olayındandır diye obs bütün sürümlerini kurdum lakin olmadı yardımcı olabilcek varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…