Oyun Car Mechanic 2015 + 4 DLC 3,90TL!

Aldım bakalım bir deneyelim.

Edit: Hiç sevmedim iade ettim. Söktüğüm parçaları bulamadım, geri takamadım. Kanser eder böyle oyunlar beni.

Kardeş sen oynamayı öğrenmemişsin aslında oyunda Türkçede var parçalar direk envantere gidiyor. Takmak için montaj moduna geçiceksin. Oyun aslında hepsini anlatıyordu.
 
2015, 2018 ila 2021 sürümlerini oynamış biri olarak, kısa özetle;

Fiyat bandını bi' kenara bırakırsak, kesinlike 2021. Bir sürü yeni özellik eklediler ve kesinlikle daha fazla araba/SUV ve diğer araçların DLC'si olacak. Atölyeden bir ton araba da indirebilirsiniz. Nexus'ta sahte isimleri arabaların gerçek isimleriyle değiştiren ve daha iyi hissettiren bir mod var misal, denemedim ancak bakılabilir.

Bu özellikle diğer versiyonlarına nazaran; Hız pistinde, test pistinde ve yarış pistinde araç kullanabilirsiniz.

2021'de ekledikleri yeni şeyler arasında; araba yıkama, boyanabilir parçalar, paslanmış cıvatalar, mini oyunlar, kurtarma müzayedeleri, parçaları iyileştirmek için kurtarma ve oyunu daha iyi hale getiren bir dizi başka harika özellikler var.
Çok teşekkürler. 2021'in Drag Racing DLC ve oyunu 48'e satan versiyonunu almaya karar verdim. Önerebileceğiniz, kesin alın dediğiniz DLC varsa 1,2 tane onlardan alayım.
Son olarak Youtube'ta tutorial olarak nereyi tavsiye edersiniz? Oyunu alıp, çok uzun süre öğrenmekle vakit geçirirken, sıkılıp bırakmaktan korkuyorum.
 
Çok teşekkürler. 2021'in drag racing DLC ve oyunu 48'e satan versiyonunu almaya karar verdim. Önerebileceğiniz, kesin alın dediğiniz DLC varsa 1,2 tane onlardan alayım.
Son olarak YouTube'ta tutorial olarak nereyi tavsiye edersiniz? Oyunu alıp, çok uzun süre öğrenmekle vakit geçirirken, sıkılıp bırakmaktan korkuyorum.

Oyun kendisi öğretiyor zaten bazen bazı şeyleri kaçırabilirsin onlarada internete yazıp ya da buradan sorabilirsin.
 
Teşekkürler. Tereddüt etmiştim ama yazdıklarınızdan sonra almaya karar verdim. Peki sizce bu 2015+4 DLC mi alınmalı yoksa 2018 temel sürümde 7,13 TL olmuş. O mu alınır?
Ben 2014 2015 aldım araba ile aram olsa 2018'de alırdım ama o kadar aram yok.

Fiyat çok ucuz ama keşke bir iki yıl daha yeni olan bir sürümü indirime girseydi.
Ben nostalji seviyorum o konuda sorun çekmedim ama 2021 vesaire %90 indirme girse hoş olurdu.
 
Kardeş sen oynamayı öğrenmemişsin aslında oyunda Türkçede var parçalar direk envantere gidiyor. Takmak için montaj moduna geçiceksin. Oyun aslında hepsini anlatıyordu.
Türkçe oynadım zaten. Oyun bir şey öğretmedi, tuşları bile hepsine basarak öğrendim. Montaj modunu ilk senden duydum, bana öyle bir şey öğretmedi. Oyun cahili de değilim, nacizane 500'den fazla oyunum var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı