Car Mechanic Simulator 2014 incelemesi

Geç bir inceleme oldu ama oyunu bir kaç gün önce bitirdim ve bir inceleme yazmaya karar verdim. Çok yüzeysel bir inceleme daha önce oynamayanların fikir edinmesine yardımcı olmak için yazdım umarım hoşunuza gider.
Oynadığım en iyi simülasyon oyunlarından biri Car Mechanic Simulator 2014. Çok sayıda araba parçası, ara sıra uğraştıran müşteriler ve oynayış böyle bir oyun için yeterli bence. Her oyunun güzel yanı olduğu gibi kötü yanıda vardır. Bu oyunda gözüme çarpan ve keşke daha farklı olsaydı dediğim 2 şey var. Birincisi garaj değişimi. Garajın bir sonraki müşteride aniden değişmesi yerine para ile satın alınması bence daha iyi olurdu. Diğer kötü yanı ise deneyim kitaplarının para ile satın alınması olmuş. Bunun yerine level sistemi olabilirdi yada her müşteriden sonra artan deneyim puanları, sonuçta hangi tamirci kitapla vida sökmeyi öğrenir ki? Oyunu genel itibariyle ele alırsak bence gayet güzel ve simülasyon sevenlerin mutlaka göz atması gereken bir oyun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı