Carlsberg için neden "soda" algısı var?

casper1881

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Başlıkta dediğim gibi neden böyle düşünüyor insanlar. %7 diye biliyorum alkolünü ama kırmızı Tuborg 7.5 zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun alkol oranından çok tadından dolayı öyle söyleniyor. Kırmızı tuborgun tadını bira gibi alırsın fakat Carlsberg de bir kaç yudumu kafanı hiç eğmeden içersen çok da bir şey değişmeyecektir. İçiyorsun ve gidiyor yani. Son yudumundan sonra dilinde acı bir tadı bazen bırakıyor fakat genel olarak maden suyu gibi hissettirip gidiyor diye düşünüyorum.

Hocam bunun alkol oranından çok tadından dolayı öyle söyleniyor. Kırmızı tuborgun tadını bira gibi alırsın fakat Carlsberg de bir kaç yudumu kafanı hiç eğmeden içersen çok da bir şey değişmeyecektir. İçiyorsun ve gidiyor yani. Son yudumundan sonra dilinde acı bir tadı bazen bırakıyor fakat genel olarak maden suyu gibi hissettirip gidiyor diye düşünüyorum.
Anladım hocam. Peki kırmızı tuborgu kafayı eğmeden içersek neler olur? 😅

Ne arpa tadı var ne şerbetçiotu, birayı bira yapan şeyler içinde olmayınca soda gibi geliyor ki hafifliğinden dolayı içimi sodadan pek farklı sayılmaz. Şerbetçiotunu sevmeyenler genelde bu tür biraları (Carlsberg, Miller vb.) içer. Tuborg Ice denedim, o da aynı beypazarı maden suyu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı