Carnage-3060 Ti hazır sistemi nasıl?

Bütçe
20000

Ormanci1

Decapat
Daha fazla  
20.000 TL bütçem var. Carnage-3060 Ti hazır kasa sistemini almayı düşünüyorum sizce nasıl? Önerileriniz varsa açığım bütçemin en fazla 1000-2000 TL kadar arttırabilirim. Diğer ekipmanlarım hepsi var sadece kasa alacağım. Ayrıca 1650 Ti laptop var.

Dosya Ekleri

• pc.png
    pc.png
    38 KB · Görüntüleme: 55
20.000 TL bütçem var. Carnage-3060 Ti hazır kasa sistemini almayı düşünüyorum sizce nasıl? Önerileriniz varsa açığım bütçemin en fazla 1000-2000 TL kadar arttırabilirim. Diğer ekipmanlarım hepsi var sadece kasa alacağım. Ayrıca 1650 Ti laptop var.

Ne için alacaksın hangi oyunları oynuyorsun bu konudada bilgi verirsen daha iyi olur. Ayrıca linkteki ürün normal fiyatlı, fakat YouTube içerik üreticilerinin kampanyaları oluyor böyle bir sistemi 16-17 k ya da alman mümkün acelen yoksa bekle derim GTX 1650 hala günümüzde 30 FPS için iş görüyor çok rahatsız etmiyorsa bence bir süre onunla idare edip sonrasında 40 serisi RTX bir sistem alsan daha iyi olur ya da 2 k sisteme geçiş yapman. 3060 Ti 3-4 sene sonra miladını dolduracak bence 1 yıl para biriktirip çok daha üst bir sistem alman bu süredede 1650 seni oyunsuz bırakmamış olur.

Bu fiyata alınır. RTX 3060 Ti 2K için bile iyi kart. Alırsan hayırlı olsun.

Yeni çıkan Call of Duty oyunlarını oynuyorum genelde. Ben aslında PS 5 alacaktım 17000 TL'ye o paraya kasa al daha iyi olur dediler. Şu ekonomide bir şey almak istiyorsan direk alacaksın yoksa pahalı oluyor seneye beklesem belki elimde ki para ile 1650 Ti kasa zor alacağım o yüzden direk alacağım. 1080p monitörüm var.

Yeni çıkan Call of Duty oyunlarını oynuyorum genelde. Ben aslında PS 5 alacaktım 17000 TL'ye o paraya kasa al daha iyi olur dediler. Şu ekonomide bir şey almak istiyorsan direk alacaksın yoksa pahalı oluyor seneye beklesem belki elimde ki para ile 1650 Ti kasa zor alacağım o yüzden direk alacağım. 1080p monitörüm var.

Yakında PS5 Pro çıkacak bu sefer tadın kaçacak.

Yani elindeki parayı altın yap dolar yap 1 sene para biriktir her ay 2 bin TL atsan yapar sana 24 k o zaman 4070 vs alabilirsin benim tavsiyem bu olur 3060 Ti maksimum ömrü 3-4 yıl kaldı ki hazır sistemlerin çoğu fiyatı düşürmek adına giriş seviyesi anakartlar falan kullanıyorlar yarın öbürgün işlemci ekran kartı upragade edeyim desen yapamayacaksın anakart kasa vs değiştirmen gerekecek bu da yeni bir bilgisayar masrafı yani 1 yıl bekleyip 7-8 sene kullanıcqğın bilgisaayar alman bence çok daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı