Carraro Sportive 220 alınır mı?

Haldır huldur sürmeyeceğim dikkatli süreceğim bakımı nasıl ve ne kadar sürede yapmalıyım?
Sürdükçe vites ayarları hafiften bozulur, onu hissedince bi ayar çekersin veya bilmiyorsan bi bisikletçi 5 dakikada halleder, düzelir. Vites ayarı düzgün olursa vites sistemi, zincirlerde yıpranma daha az olur. Doğru viteste kullanacaksın, bu da önemli. Mesela ön 1 arka 7 gibi absürt şeyler yapmayacaksın, zincir çok çapraz olmamalı vites kombinasyonunda. Ön 1 ise arka en fazla 4-5 falan olsun gibi ayarlamalısın sürerken. 6 ayda bir veya çok kullanıyorsan, kirlendikçe temizleyip yağlamalısın.

Şuanda aktif olarak 4.5 senedir Carraro speed260 kullanıyorum bana küçük geldiği ve vitesinde sorun yaşadığım için değiştiriyorum onda da v fren vardı benim ani frene ihtiyacım yok. Çok fazla olmamakla birlikte biraz hız yapabileceğim, yormadan uzun süreler kullanabileceğim bir bisiklet istiyorum. Önceki bisikletimde vitesi 2 ye 3 bile yapsam takır tukur sesler geliyordu bunda o sorunu yaşamam değil mi? @Serhat Öndeş
Sanmıyorum vitesi kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı