Çarşaflı kızların bana asansöre "siz binmeseniz" demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
FlnaBRAX0AAXuVb.jpg
 
Hepsi değil ama %90'ı olan şeyler. Gidip İslamcı bir siteden bilgi alamazsın. Resim yasak değilmiş. O zaman Osmanlıda neden portre çizmek yasaktı? Padişahlar heykel getirdiğinde neden halk gidip o heykelleri paramparça etti? Hepsinin sebebi bariz.
Şu an biz İslam'ı yaşamıyoruz dostum biz cahiliye Arap kültürünü yaşıyoruz, araştırmanı öneririm.
İslam hoşgörü dinidir ve insan dinidir, kadın erkek ayırt etmez bu şekilde, yok birbirinizle kalamazsınız bilmem ne falan yok yani anlayacağın.
 
Eğer haram olduğunu söyledilerse ve haram değilse (Bildiiim kadarıyla değil) dinden çıkmışlardır. İşte ilahi adalet budur, sen Rabbim'in yasak olduğunu söylemediği bir şeye yasak gözüyle bakarsan görürsün cehennemi.
 
Az önce AVM'de yemek katında yemek yedim. Asansör ile aşağı inecektim. Benimle beraber 2 tane çarşafı kız ve bebek bekliyordu. Her neyse asansör geldi içi boştu. Bunlar benden önce girdi içeriye tam ben girecektim bir tanesi eliyle dur işareti yapıp siz binmeseniz dedi. Ben de neden binmeyecekmişim? Asansör size özel mi yapıldı dedim. Sonradan haram falan olduğu için düşündüm. Ve dedim ki madem haram neden o zaman dışarıya çıkıyorsunuz? Dışarı da çıkmayın o zaman gelen asansör boş değil de dolu olsaydı dolu olan insanları aşağı mı indirecektiniz? Dedim. Ve lafı yiyip sustular. Aşırı sinirlendim. Geri kafalı medeniyesiz cahiller. Her haltı yiyip haram muamelesi yaparlar. Sanki meraklıydım bunlar ile aynı asansöre binmeye can atıyordum.
Dostum sen harikasın. :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı