Cartoon Network ve Minika GO'nun batışı

Basma yarama, basma. 🥲

Sanırım daha geniş kitlelerce etkileşim alabilmek adına çeşitli değişikliklere giderek farklı tarzda projeler üretmeye özen gösteriyorlar. Geniş kitlelere yayılmak adına gözettikleri bu yolla birlikte ne kadar başarılı olup olmadıklarını bilmiyorum fakat açık konuşmam gerekirse eski tadı vermeyen yapımları görünce üzülmüyor/hayal kırıklığına uğramıyor değilim. 🤓

Cartoon kendisi istedi kimse kusura bakmasın.

Gumball, Regular Show, Kafadar ayılar, Kamp Lazlo, Adventure Time, Ben 10 gibi çok sağlam yayınlar verilmeyi kesildi.
Yerine saçma ve hiçbir zevki olmayan 4-9 yaş dizileri geldi ki kalitesi rezil ötesi.

Minika kısmını bilmiyorum ama çok güzel yayınları kaldırıp yerine kalitesiz 4-9 yaş çizgi filmlerini koyarsanız asıl izleyici kitleniz 12-16 yaş kitlesi bakmaya doyamadığınız reyting oranlarınızı çökertip atar.

Kimse zaten verdikleri güzel yayınlardan şikayetçi değildi, sırf doğduğu andan itibaren eline tablet alan nesile ses olsun diye kaliteyi bozarsan bu olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cartoon'a giriyorum, saat 12-3.00 arası Off Air diye bir şey çıkıyor. Regular Show falan var ama hepsi eski bölümler. Hadi izleyeyim bari diyorum, bir bakıyorum RTÜK yüzünden bir sürü sahne kesilmiş.

Bizim zamanımızda da nasıl çizgi filmler vardı be. O zaman internet diye bir şey bilmezdim. Cn'yi genellikle izlerdim. Minika sarmazdı. Oturup başından kalkmazdım. Şu anki ben 10'na bakıyorum bir de benim zamanımdakine. Bildiğin 5-8 yaş kitle için ayarlamişlar.

İnan reboot edilen çizgi filmler içinde Ben 10 en iyisi.
Bakugan, Beyblade ve Powerpuff Girls falan kelimenin tam anlamıyla rezalet.
Bizim zamanımızdakilerin grafiği vb. daha iyiydi bunlardan ya, adamlar 2 efekt koymuş ve sulu boya gibi çizmişler. Ne de olsa çocuklar izliyor, ne anlarlar çizgi filmden değil mi? (!)

İnan reboot edilen çizgi filmler içinde Ben 10 en iyisi.
Bakugan, Beyblade ve Powerpuff Girls falan kelimenin tam anlamıyla rezalet.
Bizim zamanımızdakilerin grafiği vb. daha iyiydi bunlardan ya, adamlar 2 efekt koymuş ve sulu boya gibi çizmişler. Ne de olsa çocuklar izliyor, ne anlarlar çizgi filmden değil mi? (!)
Ben izlemedim de yani çok çocuklaştırılmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı