Cartoon Network ve Minika GO'nun batışı

RTÜK sağ olsun, clickbait yapan TY kanalları olmasa
Darwin'in hayalet kız (adını unuttum :D) ile sevgili olduğunu
öğrenemeyecektim :)
Gumball'ı çok sansürlüyorlar hocam. Türkçe dublaj izlenmez artık. Dublajı çok başarılı buluyordum ama RTÜK sayesinde İngilizce izledim.

Gumball'ı çok sansürlüyorlar hocam. Türkçe dublaj izlenmez artık. Dublajı çok başarılı buluyordum ama RTÜK sayesinde İngilizce izledim.

Japon çizgi dizileri sağ olsun altyazıya alıştım ben de :D
Çoğu sevdiğim çizgi diziyi dediğiniz gibi ben de İngilizce izledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Cartoon Network'ün Türkiye tarafı çöküşte. Nedendir bilinmez birkaç yıldır iyi çizgi filmlerin Türkçe dublajı yapılmıyor. Büyük ihtimalle RTÜK'ün yüzündendir diye düşünüyorum.
Eskiden öyle değildi zaten, demek ki o yüzden şu an yok. Regular Show'un izlediğim bölümlerine televizyonda denk gelince fark ettim ki bazı yerleri çıkarmışlar. Bazı espriler anlaşılmıyor bile.

Türkiye tarafları iyice batırdı fakat yabancı tarafta sıkıntı yok diye biliyorum. Üstelik daha geçen gün cartoon network ve Warner Bros. Anime işine gireceklerini de duyurdular.

Eğer o ikili anime yaparsa yer yerinden oynar derim ben ama hikayeyi oturtma, çizimler vb. çok önemli. WB ve CN yapar be bana kalırsa.

• Ben 10
  • Bakugan
  • Samurai Jack
  • Flap Jack
  • Sürekli Dizi
  • Adventure Time
  • Gumball
  • Johnny Bravo
  • Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
  • Megas XLR
  • Camp Lazlo
  • Uncle Grandpa
  • Ed, Edd, Eddy
  • Powerpuff Girls
  • Secret Saturdays
  • Gormiti

Daha aklıma gelmeyenler de vardır. Harika bir çocukluk yaşattığın için teşekkürler CN.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı