Case 4U TWS Bluetooth kulaklık alınır mı?

irfanGnll

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
case 4U TWS Bluetooth kulaklık şu anda 110 TL bir fiyatı var Hepsiburada'da. Yarın akşam indirime girecek galiba, artık ne kadar inerse. Sizce bu kulaklık nasıldır? Ben otobüste gidip gelirken kullanacağım, o yüzden kablolu kulaklıklar sıkıntı çıkarıyor bana. Bu kulaklığı tavsiye eder misiniz? Parasına değer mi? Kullanan var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
110 TL bütçeye oldukça güzel kablolu kulaklıklar var. Bu kadar ucuz kablosuz kulaklık asla kaliteli olmayacaktır. Alırsın iki ay sonra bozulur. Kendimden biliyorum. Şu Instagram da satılan i7 TWS kulaklıklardan almıştım. Apple çakması olanlardan. Hemen bozuldu. Kablosuz kulaklığa 200-250 TL aşağı para vermek mantıklı olmayacaktır.

Bir öneriniz var mı?
Bu kulaklığı alanlardan tavsiye edenler olmuş ama burada kullanan var mı?
En kral kablolu kulaklıkta olsa bana kablosuz lazım, yukarıda sebebini anlattım.

Bana 10 liraya aldığım kulaklıkta yetiyor ama yine yukarıda yazdığım gibi otobüste kullanacağım. Kablo çıkart, çöz felan uğraşamıyorum. Yani umarım anlatabilmişimdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı