Caselabs Magnum TX10 Nasıldır ?

Bu kasa bence o iltifatlarınızı(!) hak etmiyor arkadaşlar. Evet, oldukça büyük bir kasa ama yeterli yere ve donanıma sahip kimseler için mükemmel bir kasa (y)
Hocam custom sıvı soğutmalı sistem toplamak istediğimden kasanın içi çok geniş olmasını istiyorum ondan büyük kasa seçmek istiyorum bu kasayı tavsiye eder misiniz? :)

Hayallerinize siber saldırıda bulunmak istemem, ancak gerçek şu ki siz bu kasanın içini 10 yılda bile dolduramazsınız diye düşünüyorum.
Bu kasanın hakkında gelebilecek donanımın ortalama fiyatı 20 bin TL'dir. Ki kasanın kendisine o kadar para vermişken kuru kasayı odanın baş köşesine koymak da olmaz hani.
Yani, iyisi mi siz bu sevdadan vazgeçin bence.

@CJack60, bence 900D çok daha iyi bir tercih.

Hayallerinize siber saldırıda bulunmak istemem, ancak gerçek şu ki siz bu kasanın içini 10 yılda bile dolduramazsınız diye düşünüyorum.
Bu kasanın hakkında gelebilecek donanımın ortalama fiyatı 20 bin TL'dir. Ki kasanın kendisine o kadar para vermişken kuru kasayı odanın baş köşesine koymak da olmaz hani.
Yani, iyisi mi siz bu sevdadan vazgeçin bence.

@CJack60, bence 900D çok daha iyi bir tercih.
Tavsiyeniz için teşekkürler ben yinede bir düşüneyim :)

Custom soğutma kasada mı iyi olur masa bilgisayarda mı? fotoğraf örnek için :)

Dosya Ekleri

• hmmhg.jpg
    hmmhg.jpg
    157,4 KB · Görüntüleme: 216
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı